6 trenduri pentru bărbaţii, care iubesc confortul (şi adidaşii) - Om Activ

6 trenduri pentru bărbaţii, care iubesc confortul (şi adidaşii)

1452 / 02.05.2017
Astăzi sportul este prezent în viaţa majorităţii bărbaţilor, iar pentru a sublinia pasiunea pentru el în viaţa de zi cu zi, amatorii de modă totuşi adaptează stilul sport la viaţa cotidiană. Cum se poartă şicul sportiv ca să nu laşi impresia că te întorci de la antrenament, află din articol.

Mult sport nu strică niciodată, însă nu şi la completarea garderobei. Trebuie să existe un echilibru în toate, să nu crezi că dacă ai îmbrăcat un costum sportiv din balonzaid deja eşti în trend. Optează pentru texturi mai complexe şi nu uita de ţinuta în mai multe straturi.

Emblemele anilor ’90 

Tot ce e nou este ceva vechi demult uitat! Acum anii ’90 sunt în vogă. Împrumută din acea epocă tot ce găseşti mai bun – puloverele, băgate în blugi, geanta fannypack şi bluzele olimpice de culori aprinse. Acestea fac o combinaţie perfectă cu blugii drepţi de toate nuanţele de albastru, scurtaţi corect în partea de jos.

O scurtă uniformă va completa armonios ţinuta.


Chipiu cu cozoroc rotunjit

Toate iubitoarele de modă din lume folosesc la maximum acest accesoriu, dar ascund minuţios faptul că l-au împrumutat de la bărbaţi.

Chipiul cu cozoroc rotunjit se potriveşte cu absolut orice, mai mult, îl poţi purta atât pe vreme bună, cât şi pe vreme rea. El va arăta grozav cu o jachetă denim, cu un fulgarin sau şi mai bine, cu un hoodie, care revine în vogă pe picior de egalitate cu sweatshirtul.


Oversize

Obiectele vestimentare excesiv de mari sunt un must-have în garderoba unui amator de modă, menţinându-se în trend câteva sezoane la rând. Fă rost de un hanorac sau o geacă foarte mari, sau chiar de un tricou de dimensiuni colosale pentru fiecare zi. Ele se poartă bine cu primul punct din listă, creând o ţinută confortabilă şi la modă.


ADIDAS

Cât de ciudat nu ar fi, dar cele 3 dungi de pe pantaloni sau bluză sunt o tendinţă iar în vogă. Îşi recapătă popularitatea legendarii pantaloni sport ADIDAS în culorile alb-negru şi nu numai. Îmbracă tricouri cu logoul originals în combinaţie cu blugi albaştri şi o pereche de Vans. Poartă aceşti pantaloni, unde-ţi pofteşte inima, numai nu la birou.


Jacheta bomber

Probabil este cea mai populară haină în sezonul actual, pe care eşti obligat să o ai în garderoba ta. Însă nu te grăbi să-ţi cumperi una kaki sau camuflaj. Optează pentru una mai elegantă, cum ar fi cea din satin sau de un bleumarin. Aceste jachete sunt bine purtate pe orice vreme – cu un tricou într-o zi călduroasă sau cu o geacă pe vreme răcoroasă, vei capta toate privirile. Pentru cei cu gusturi mai rafinate, le recomandăm să o poarte deasupra unei alteia mai subţiri! Apropo, acesta este încă un trend al primăverii.


Geacă impermeabilă

Este momentul potrivit să încerci această haine uşoară. O poţi purta chiar şi într-o seară de vară în combinaţie cu pantalonii scurţi. Se potriveşte perfect cu orice – chiar şi cu un costum de afaceri, care nu trebuie confundat cu cel clasic. În plus, ea te protejează de ploaie.

Desigur, nu uita de adidaşii preferaţi! Aceste ţinute necesită o nouă pereche de adidaşi retro sau de bascheţi. O pereche de Vans cu valuri sau Reebok cu talpa zimţată de culoare crem vor accentua stilul tău şi vor demonstra că nu eşti doar un amator de sport, dar şi eşti la curent cu noile apariţii în moda vestimentară.


(1452)

comments powered by HyperComments
Radion Cicic

expert în modă

Alte articole la aceiaşi temă