7 adidaşi, concepuţi în conlucrare cu vedetele - Om Activ

7 adidaşi, concepuţi în conlucrare cu vedetele

1893 / 01.03.2019
Brandurile sportive le plătesc milioane celebrităţilor pentru a imprima numele lor pe adidaşi şi a vinde rodul colaborărilor cât mai scump. Însă nu toate vedetele sunt gata să-şi vândă numele. Unele staruri depun o muncă colosală pentru a lucra asupra adidaşilor pentru că le pasă cum vor arăta aceştia.
Iată şapte modele favorite.

Daniel Arsham x Adidas Futurecraft 4D

Colaborarea cu pictorul Daniel Arsham este cea mai scumpă pereche Adidas din 2018. Modelul a fost lansat în număr colosal, iar preţul lui pe piaţa secundară nu a coborât sub 1000 de dolari.
Talpa, tipărită la o imprimantă 3D, hipnotizează prin conturul său geometric.

Travis Scott x Air Jordan IV

De obicei Nike le permite artiştilor să facă doar schimbări abia sesizabile în modelele sale. Dar nu şi în cazul lui Travis, care a redat adidaşii în culorile albastru şi negru în cinstea echipei sale de fotbal american „Houston Oilers”. Unde mai pui că a schimbat complet partea din spate a modelului. Rezultatul sunt o pereche de adidaşi în culorile echipei favorite cu numele raperului în denumirea acestora.

Tyler, the Creator x Converse

Pentru Flower-Boy (al patrulea album de studio al lui Tyler), Converse practic a creat un brand aparte. Acolo unde anterior pe Converse se putea admira logoul, acum este afişată o floare pictată în stil brutal.

Atunci când Tyler a plecat de la Vans, oamenii se întrebau de ce a ales să conlucreze cu Converse. Răspunsul l-am primit într-un interviu, în care interpretul a declarat că Vans îi stăvilea dorinţa de a creşte şi a se dezvolta, iar la Converse şi-a putut pune în valoare talentul.

Skepta x Air Max 97

Atunci când adidaşii sunt contrafăcuţi fără încetare timp de 2 ani şi în volume mari, aceasta este o dovadă a succesului. Skepta s-a implicat activ la crearea lor, dar şi la promovarea modelului. Raperul a purtat această pereche practic un an de zile, evoluând cu ei şi în turneul său.

KAWS x Air Jordan IV

Jordan a ales unul din cele mai reuşite modele pe care-l promovează cu succes. Reacţia publicului a fost controversată. Prea izbitoare era diferenţa dintre noul model şi cel original – talpa, care luminează în întuneric, ornament de catifea şi XX Air pe călcâi. Cu toate acestea, majoritatea sneakerheazilor (amatori şi colecţionari de adidaşi) au declarat acest model nu doar drept cea mai bună colaborare, dar şi cei mai buni adidaşi ai anului.

adidas Originals YEEZY Boost 350 V2

Modelul adidas YEEZY Boost 350 V2 este a doua versiune a proiectului comun cu Kanye West. Este fabricat din material progresiv Primeknit cu utilizarea tehnologiilor adaptive BOOST, care garantează confortul şi lejeritatea în timpul mişcării. Această pereche are un avantaj – preţul accesibil.

Rihanna x PUMA Suede Creeper

Interpretă, compozitor, actriţă, designer – talentele Rihannei pot fi enumerate la nesfârşit. Prima lucrare a Rihannei în calitate de director de creaţie al liniei vestimentare pentru femei la Puma este Puma Creeper. Unul din cele mai cunoscute modele Puma din lume a fost conceput atunci când Rihanna a riscat să adauge la legendarii Puma Suede o notă revoluţionară de punk.

(1893)

comments powered by HyperComments
Andrei Cucuşchin

expert în adidaşi şi comenzi online

Alte articole la aceiaşi temă