7 branduri autohtone de costume de baie extraordinare - Om Activ

7 branduri autohtone de costume de baie extraordinare

5388 / 21.08.2020
Da, știm că au rămas mai puțin de două săptămâni până la începutul toamnei. Dar, în primul rând, și în septembrie am putea avea parte de vreme călduroasă. În al doilea rând, țările calde deschid treptat frontiere pentru locuitorii Moldovei. În al treilea rând, nu strică niciodată să ai în garderobă un costum de baie ideal chiar și pe timp de iarnă, când poți înota în piscină sau poți merge cu el la Spa.

Muave

www.facebook.com/muave.swimwear

Muave este un brand autohton cu o colecție splendidă de costume de baie de bază. Toate modelele sunt realizate din stofe fabricate din plastic oceanic reciclat. Sunt rezistente la apă sărată și clorinată, având protecție UV SPF 50, sunt moi, antibacteriane, lasă corpul să respire, se usucă rapid și nu ard la soare.

Creatorii brandului susțin că designul costumelor de baie Muave este în afara timpului, modelele vor actuale mai multe sezoane la rând, iar culorile pastelate nu-ți vor obosi ochiul spre sfârșitul verii.

Țesătura din plastic reciclat și designul clasic ajută brandul să mențină trendul pentru producerea etică și consum rezonabil.

Preţ: variază de la 790 la 890 de lei
Livrare gratuită. Se livrează câte două mărimi.

Dammex

www.facebook.com/dammex.md

Dammex este un cunoscut brand moldovenesc de costume de baie pentru toate gusturile. Într-adevăr aici veți găsi o gamă largă de modele. Atât clasice, cât și bikini cu push-up, precum și seturi sport – o varietate mare de culori, imprimeuri și nu numai.
La ora actuală, Dammex oferă reduceri de până la 50%.

Preţ: de la 99 de lei
Livrare gratuită în raza orașului Chișinău de la 300 de lei

Aurore.md

www.instagram.com/aurore.md

Marca Aurore underwear activează de la sfârșitul anului 2018. Articolele sunt cusute la comandă după mărimea clientului, dar există și unele modele în stoc. Vara curentă la colecția de bază de lenjerie s-au adăugat doi modele noi de costume de baie: separat și întreg cu spatele gol. Gama de culori este bogată – circa 15 culori.

Este un producător custom friendly, aceasta înseamnă că designul fiecărui model poate fi modificat la dorința clientului. Termen de executare a comenzii: de la 7 la 10 zile.

Preț: chiloți costum de baie – 220 de lei, top – 250 de lei, set – 470 de lei, costum de baie întreg – 560 de lei (setul include burete detașabile).

Livrare: 30 de lei în raza oraşului, precum și ridicare de sine stătător

ÉVE Cafuné

www.instagram.com/eve.cafune_store

Brandul propune modele neobișnuite și îndrăznețe de lenjerie, costume de baie și accesorii. Unele produse sunt disponibile, dar se pot comanda seturi după propria mărime.

ÉVE Cafuné utilizează biflex italian. Toate costumele de baie sunt realizate din două straturi: stofa din față și căptușeală. Pentru căptușeală, la fel, se utilizează biflex, datorită acestui secret articolul vine ca turnat pe corp.

Costumele de baie sunt durabile, nu sunt transparente și nu se deformează cu timpul. Varietatea de modele este îmbucurătoare.

Preţ: De la 550 la 1300 de lei (prețul depinde de complexitatea modelului și de consumul de stofă)
Livrarea în raza orașului – 30 de lei, livrarea în afara orașului și în alte țări – prin intermediul serviciului Nova Posta.

Catalina Osipov

www.catalinaosipov.com

Brandul designerului Cătălina Osipov există din anul 2016 și produce lenjerie de corp și pijamale pentru femei. În această vară, a fost lansată și o colecție de costume de baie. Din culori – imprimeuri animaliere, culori neon și dungi. Se propun modele sport, cu push-up, volănașe, la modă în acest sezon și multe altele.

Preţ: de la 690 de lei
Livrare gratuită prin intermediul serviciului Fan Courier în decurs de 3-5 zile lucrătoare

Frangipani

www.instagram.com/frangipani_delight

Frangapini este un brand din Moldova, care realizează îmbrăcăminte din in. În acest sezon, a fost lansată o colecție de costume de baie din țesături importate din Bali. Există atât modele clasice, cât și trenduri noi. De asemenea, există costume de baie pentru copii de la 4 ani, la solicitare acestea pot fi realizate în aceeași culoare ca și al mamei.

Vă recomandăm să atrageți atenția la costumul de baie închis, pe un umăr, foarte mult ne-a plăcut.

Preţ: de la 750 de lei pentru un costum de baie închis
Livrare în orice colț al lumii

Maicom

www.maicom.com

Compania Maicom s-a lansat pe piaţă în anul 2009 — de la o mică fabrică de confecţii s-a transformat într-un producător arhicunoscut în toată ţara. Maicom se specializează în tricouri pentru bărbați, femei și copii, dar există o mare varietate de costume de baie de diferite culori și modele. Acum, pe site sunt reduceri de până la 60%, iar aceasta este o posibilitate excelentă de a cumpăra un costum de baie la un preț accesibil.

Preţ: de la 99 de lei per set
Livrarea pe teritoriul Moldovei prin intermediul serviciului „CityExpress” de la 30 de lei în funcție de raion.

(5388)

comments powered by HyperComments
Maria Mirnaya

jurnalist

Alte articole la aceiaşi temă