7 cei mai buni adidaşi ai anului 2017, care vor fi populari încă multe sezoane înainte - Om Activ

7 cei mai buni adidaşi ai anului 2017, care vor fi populari încă multe sezoane înainte

6339 / 12.01.2018
Anul care s-a încheiat ne-a adus şi numeroase modele excelente de adidaşi.

În continuare veţi găsi o retrospectivă a celor mai buni dintre ei, de care veţi auzi şi de acum încolo, însă care întâmplător puteau să vă scape din vedere.

adidas INIKI runner 

Talpa cu tehnologie boost nu mai surprinde pe nimeni. Acum este utilizată pe larg în mai multe modele, fapt care le face comode şi stilate. Un exemplu excelent al acestei combinaţii este Adidas INIKI runner. Însă ea necesită şi îngrijire specială. După plimbare talpa trebuie ştearsă bine sau curăţată cu peria de dinţi. Aşa că nu uita să-ţi faci rost de o perie de dinţi şi pentru adidaşi.

adidas UltraBoost 4.0

Linia UltraBoost demult i-a cucerit pe iubitorii de sneakeri şi alergări. De astă dată, modelul comod a suferit mici modificări vizuale neînsemnate şi a devenit accesibil în mai multe culori. Acum adidaşii vor face o combinaţie perfectă nu doar cu echipamentul pentru alergări, dar şi pentru o ţinută casual.

Nike Air Vapormax

Nike a creat acest model drept răspuns la linia concurenţilor UltraBoost. La prima vedere s-ar părea că modelul futuristic ar putea să nu-i prea atragă pe cumpărători, însă oamenii au îndrăgit această siluetă şi vânzările au crescut vertiginos. Iată de ce Nike a extins gama de culori. Ceea ce-i deosebeşte de alte modele este talpa ideală, care constituie un balon integru cu aer. Varianta perfectă pentru protejarea genunchilor şi tălpilor de impactul mişcărilor percutante.

Nike ACG.07.KMTR

Şireturi şi încheietori magnetice, materiale cosmice, care luate împreună impresionează şi dau de înţeles că marketologii de la Nike îşi merită toţi banii. Vei ţine minte încă mult timp acest release, iar modelul va fi binevenit în garderoba ta.

Revenge x Storm

Aici totul este cât se poate de simplu. Ian Connor, autoproclamată icoană a stilului din SUA, consideră că nu e cu nimic mai prejos decât designerul la modă Abloh şi brandul acestuia Off-White. Da, s-a inspirat din silueta clasică Vans, însă într-adevăr perechea a devenit destul de populară – Pop-upul în stil Tokyo suita lui Connor, în aceste încălţări, au adus rezultatele scontate.

Jordan x Kaws

O atenţia aparte merită contribuţia plasticianului Kaws în cultura modelului Jordan. Modelul de culoarea plăcută a fildeşului, din piele întoarsă, cu desene imprimate pe partea superioară, completate cu talpa, care străluceşte în întuneric, a fost cel mai aşteptat release al Jordan din anul 2017. Şi a avut efectul bine meritat.

Nike SB Dunk Low x Staple

La începutul anilor 2000, designerul Jeff Staple a creat un model similar doar că de culoare gri-roz. Doar că aceasta a fost lansată în tiraj limitat, fapt care a generat un agiotaj nemaipomenit. Acel model acum costă peste 4 000 de dolari. În acest an, Jeff a decis să dezvolte tematica sa preferată, a porumbeilor şi a conceput o pereche în culori roşu-negru, care imită gama cromatică a unor specii de hulubi. Modelul a devenit hit momentan. Deşi puţin probabil că va deveni un model de cult, asta nu ne-a împiedicat să-l includem în retrospectiva noastră.

(6339)

comments powered by HyperComments
Andrei Cucuşchin

expert în adidaşi şi comenzi online

Alte articole la aceiaşi temă