7 cei mai ieftini adidaşi diformi (ceilalţi sunt şi mai costisitori) - Om Activ

7 cei mai ieftini adidaşi diformi (ceilalţi sunt şi mai costisitori)

6558 / 08.03.2018
Au venit vremuri când purtând cea mai scumpă pereche de pantofi nu vei deveni garantat regina petrecerii. Oaspeţii prezentărilor de modă şi bloggerii demult s-au încălţat în adidaşi. Noi la fel am renunţat la încălţările cu toc şi vă propunem o alternativă – o listă de cei mai înalţi şi splendizi adidaşi dintre cei mai monstruoşi.

O selecţie de adidaşi splendizi şi scumpi de la Balenciaga, Louis Vuitton, Acne cu siguranţă aţi văzut deja la Vogue. Noi am căutat câteva perechi de adidaşi diformi, mai ieftini, dar la fel de frumoşi.

Eytys Angel

Un brand relativ tânăr, care are doar 5 ani şi se inspiră din anii ’80. Şi nu în zadar, articolele lor sunt cumpărate în câteva ore de la lansare. Nu aşteptaţi următoarele modele înainte de mijlocul primăverii. Cel mai bine faceţi comanda pe site-ul brandului, acolo sunt mai ieftini, pe alte magazine online vor costa cel puţin cu 50$ mai mult. Modelele brandului se caracterizează prin cea mai comodă şi uşoară platformă, aceasta fiind din plută.

Preţ: 300$
Unde îi găseşti: eytys.com

Buffalo London

Mulţi dintre voi vor spune „am avut adidaşi exact ca aceştia la 13 ani!”. Aveţi dreptate, nu s-au schimbat cu nimic de când fetele de la Spice Girls îi etalau pe scenă, iar acum au revenit în vogă. La prima vedere s-ar părea că e complicat să formezi o ţinută perfectă cu ei (or nu mai ai 13 ani), dar credeţi-mă vei fi ultramodern cu orice ţinută de pijama în combinaţie cu adidaşii greoi. Dar nu uita că Buffalo nu sunt din cei mai uşori şi comozi – pentru plimbările îndelungate ar fi bine să-ţi rezervi o altă pereche.

Preţ: 200$
Unde îi găseşti: brownsfashion.com

Puma Fenty By Rihanna 

Adidaşii Puma întotdeauna au arătat mai brutal. În sfârşit, au devenit de-a dreptul urâţi, în sensul bun al cuvântului. Dacă nu ai timp să-ţi alegi bine ţinuta, îmbracă cu îndrăzneală o rochie-tricou şi aceşti adidaşi.

Preţ: 150$
Unde îi găseşti: Hbx.com

Nike Air Huarache City

Cât n-ar încerca Nike să confecţioneze adidaşi mai masivi şi stupizi la vedere, ca să poată fi atribuiţi la monştri în vogă, oricum lansează încălţăminte în stil futurist şi făcută cu acurateţe. Ei nu riscă să-i urce pe o talpă înaltă şi masivă. Oricum această pereche este un pas curajos pentru ei, de aceea am inclus-o în top.

Preţ: 122$
Unde îi găseşti: Hbx.com

Reebok Insta Pump Fury

Modelul a fost lansat în premieră în anul ’94, iar cu ocazia jubileului de 20 de ani a prins o nouă viaţă. Insta Pump recent au fost modificaţi în urma colaborării cu Vetements, de unde a pornit un nou agiotaj în jurul modelului futurist. Sunt extrem de comozi, au bună amortizare, care-ţi permite să dansezi cât e noaptea de lungă sau să cutreieri oraşul în lung şi lat. Nu este de mirare, or iniţial modelul a fost conceput anume pentru alergări. Iarna în modelul Insta Pump nu vei şti ce înseamnă frigul, iar vara vei avea picioarele la răcoare, datorită tălpii înalte cu sistem de amortizare cu aer. Dacă vei monitoriza vânzătorii, vei putea găsi modelul şi cu 100$, iar pentru colaborarea cu Vetements va trebui să scoţi din buzunar cel puţin 500$.

Preţ: 105$
Unde îi găseşti: hbx.com

Fila Distruptor

Îndrăzneţi, înalţi şi nu mai scumpi decât Nike-ul obişnuit – tocmai buni pentru o regină a petrecerii. Întrebarea este cum să faci rost de ei. Puţine site-uri vând Fila, iar pe Asos au rămas doar mărimi pentru Degeţica. Foarte ciudat, dar pe site-ul producătorului nu se mai găseşte culoarea albă – mult râvnită. Dar există alte, precum şi livrare în SUA, iar de acolo şi servicii de livrare – asta nu le va creşte preţul cu mult.

Preţ: 90$
Unde îi găseşti: fila.com

Skechers Seeing Double

Este cel mai ieftin model de monştri din lista noastră. În acest an încălţămintea casnicelor americane va fi în top. Fila de un alb imaculat au fost cumpăraţi ca pâinea caldă, de aceea, vă recomand să aruncaţi o privire la adidaşi la fel de albi, diformi şi moi. E mai bine să-i cumperi de pe site-ul producătorului – pentru utilizatorii înregistraţi, livrarea în SUA este gratuită, iar mai apoi utilizează orice serviciu de livrare, se va adăuga la preţ în jur de 100 de lei.

Preţ: 65$
Unde îi găseşti: skechers.com

(6558)

comments powered by HyperComments
Redacţia OMactiv

Alte articole la aceiaşi temă