7 cele mai aşteptate filme despre sport ale anului 2017 - Om Activ

7 cele mai aşteptate filme despre sport ale anului 2017

602 / 14.04.2017
Anul curent este bogat în filme despre sport. Există pelicule pentru orice gust – documentare, desene animate şi drame. Nu le rata!

Jawbone

Premiera: 12 mai

Prea multe filme despre box nu strică, nu-i aşa? Cu atât mai mult, când este vorba despre un film bun. Despre cele lansate deja citeşte – aici. BBC Films este de aceeaşi părere, iată de ce anul curent lansează drama sportivă cu denumirea de lucru „Jawbone”. Subiectul se axează pe un boxer falit, care decide să se întoarcă în ringul, de unde şi-a început cariera şi s-o ia de la capăt.

Trailer

Borg/McEnroe

Premiera: 15 septembrie

În acest film, actorul cu faimă scandaloasă Shia LaBeouf va juca rolul „primei rachete a lumii” John McEnroe. Aceasta nu e suficient? La baza filmului stă unul din cele mai vestite meciuri din istoria Wimbledonului – John McEnroe împotriva lui Bjorn Borg. Aceasta nu a fost o simplă competiţie, ci o luptă dintre doi bărbaţi, care au plătit pentru ea un preţ colosal.

Trailer

Creed 2

Michael B. Jordan a confirmat că în acest an putem aştepta partea a doua a revenirii de succes a lui Rocky. În lipsa altor detalii, să revedem începutul istoriei. Despre ea am scris aici.

Final Score

Pierce Brosnan va avea rolul principal într-un thriller de fotbal. Este o istorie fictivă despre acapararea acapararea unui stadion cu 35 de mii de spectatori de către un grup de bandiţi înarmaţi. Eroul principal, fost soldat, urmează să-i salveze pe toţi.

‘Nobody Speak: Hulk Hogan, Gawker and Trials of a Free Press’

Film documentar despre legendarul şi puternicul Hulk Hogan şi confruntarea sa cu presa, care ilegal a făcut publică înregistrarea unei partide de sex a sportivului. Pelicula a avut mare rezonanţă la Sundance Festival. Este un scandal sportiv despre comportamentul lipsit de etică a mass-mediei.

Trailer

Battle of the Sexes

Premiera: 27 septembrie

O competiţie sportivă, care merită de privit. În primul rând, o vei vedea în cadru pe fermecătoarea roşcată Emma Stone. În al doilea rând, pelicula pune în valoare una din cele mai importante competiţii din istoria tenisului, când la turneul Wimbledon au fost rivali pe cort un bărbat şi o femeie.

Cars 3

Premiera: 15 iunie

A treia parte a curselor în desene animate, mai energică decât toate peliculele „Furious” luate la un loc, va fi lansată în luna iunie curent. De astă dată vei putea urmări curse înalt tehnologice de nouă generaţie, unde eroul principal Lightning Mcqueen va lupta cu novicele fulgerător Jackson Storm.

Trailer

(602)

comments powered by HyperComments
Vera Borcuta

cinefil

Alte articole la aceiaşi temă