7+ cluburi de fitness, care organizează antrenamente în aer liber - Om Activ

7+ cluburi de fitness, care organizează antrenamente în aer liber

2054

7+ cluburi de fitness, care organizează antrenamente în aer liber

Redacţia OMactiv

Restricţiile se anulează una câte una, iar cluburile de fitness au deschis cel puțin vestiarele și cabinele de duș. Cu toate acestea, mulți preferă să se antreneze în aer liber. Am aflat ce cluburi de fitness oferă această posibilitate.

BodyBoom Gym

BodyBoom Gym amenajează un spațiu special pe acoperiș pentru activități în aer liber. Acolo vor avea loc orele de yoga și pilates, precum și antrenamentele personale. Costul unui antrenament – 70 de lei. Terenul va fi gata până la mijlocul lunii august, abonați-vă la noutățile clubului pe rețelele de socializare că să nu ratați deschiderea.

Adresa: bd. Mircea cel Bătrân, 4/6
Telefon: +373 69 325 554
Facebook

Fitness Class

Fitness Class desfășoară în aer liber doar antrenamente personale. Costul unui antrenament – 200 de lei. Nu este necesar de a cumpăra un abonament – se plătește doar antrenamentul personal.

Adresa: str. Alba Iulia, 75
Telefon: +373 78 887 007
Facebook

EcoSport Gym

În primul rând, EcoSport Gym are un acoperiș atmosferic de unde se deschide panorama orașului. O parte din antrenamentele de grup se desfășoară acolo dacă vremea nu este prea toridă. Nu este necesar de a cumpăra un abonament anual, este suficient de a avea un card special pentru antrenamente de grup. Cu acest card aveți acces pe teritoriul clubului cu 30 de minute înainte de începutul antrenamentului și 45 de minute după acesta. Prețul – 1200 de lei pentru 10 antrenamente (atât pe acoperiș, cât și în sală).

În al doilea rând, vă puteți antrena în aer liber cu antrenorii de la EcoSport Gym – serviciile lor pot fi achitate separat fără a cumpăra un abonament anual (precizați prețul la recepție).

Adresa: str. Alexei Mateevici, 113/2
Telefon: +373 22 233 081
Facebook

Neogym

Vă puteți antrena în aer liber cu instructorii de la Neogym fără a procura un abonament anual – precizați prețul la recepție.

Adresa: bd. Ştefan cel Mare , 202, bloc 2, etajul 5
Telefon: +373 22 883 838
Facebook

Evaśport

Evaśport continuă antrenamentele online, având o telefonul și o pereche de căști la îndemână vă puteți antrena cu Evaśport oriunde doriți. Antrenamentele sunt gratuit, dar este necesar să vă adăugați în grupul închis, pentru a avea acces la ele.

Antrenamentele se desfășoară atât în limba rusă, cât și în limba română. Instructorii din diferite țări transmit live antrenamentele, care se desfășoară în diferite săli de sport, pe malul mării, în curte și în alte locuri interesante.

Grup

Amatika Crossfit&Fight Club

Boris Bodnari, instructor la Amatika Crossfit&Fight Club, desfășoară antrenamente funcționale în fiecare sâmbătă și duminică la ora 7:00. Costul unui antrenament – 30 de lei. Antrenamentele au loc în parcul Valea Morilor.

Numărul de telefon al lui Boris: +373 699 66 078
Facebook

Fitness Forma

Fitness Forma desfășoară pe acoperiș antrenamentele Interval Cycling Forma. Este o combinație de cycling și antrenament de forță (doar partea de forță are loc pe acoperiș).

Antrenamentul este doar pentru membrii clubului, dar vă puteți înscrie pentru o vizită de testare în ziua în care Interval Cycling Forma va fi inclus în orar și veți avea posibilitatea de a vă antrena admirând orașul.

(2054)

comments powered by HyperComments
Redacţia OMactiv

Alte articole la aceiaşi temă