7 modele sigure (şi la modă) de încălţăminte, care te vor ajuta să scoţi iarna în capăt - Om Activ

7 modele sigure (şi la modă) de încălţăminte, care te vor ajuta să scoţi iarna în capăt

4299 / 19.12.2017
Am selectat pentru voi şapte modele universale excelente. Meteorologii promit (ca de obicei) că această iarnă va fi deosebit de rece.

Nike SF Air Force 1

Versiunea military a legendei vii a sneakerilor a fost lansată pe piaţă anul trecut. Piele hidrofugă în vârfuri, nailon balistic la călcâi şi un buzunăraş ascuns pe limba încălţămintei. Este o opţiune excelentă pentru adepţii stilului sportiv.

The North Face Back-To-Berkeley

Ghetele clasice Back-To-Berkeley sunt prezente în toate colecţiile The North Face. Sunt confecţionate din nailon balistic rezistent în combinaţie cu pielea întoarsă şi prelucrate suplimentar cu un preparat hidrofug. Ghete foarte de practice, care se potrivesc perfect atât pentru utilizarea de zi cu zi în oraș, cât și pentru excursii în sânul naturii.

Native Fitzsimmons

Expertul nostru poartă anume acest model. Partea superioară este confecţionată din cauciuc turnat, care bineînţeles împiedică pătrunderea apei. În interior are un ciorap din neopren, care menţine căldura. Un singur cuvânt spune totul – uşor. Uşor se poartă, uşor se încalţă, uşor se spală cu un burete şi apă, dar uşor vei cădea pe gheaţă în ei.

Fracap Roccia Vibram M127

Un model clasic de hiker (pantofi pentru mersul pe coline) M127 al brandului italian Fracap. Modelul se caracterizează printr-un design laconic, cheotoare cu inele-D şi inserţii moi în partea superioară. Ghetele au talpa de cauciuc cu protector sigur şi cusătură cu rant, care permite de a schimba în repetate rânduri talpa la atelierele specializate, prelungind termenul de exploatare. De asemenea, setul include şireturi de rezervă şi o perie pentru curăţarea încălţămintei. Un bonus foarte plăcut

Diemme Roccia Vet

Cheotoare practică D-ring şi limba dublă protejează sigur picioarele de contactul cu apa. Branţul din latex capitonat cu piele asigură confort şi amortizare, comparabile cu comoditatea încălţămintei sportive. Talpa uşoară de cauciuc cu protector sigur exclude alunecarea pe o suprafaţă foarte alunecoasă. Unul dintre cele mai practice şi populare modele ale Diemme, care protejează excelent de îngheț și va servi ani buni.

Filling Pieces Tsaatan High Field Boot

Brandul olandez Filling Pieces aflat în ascensiune cu fiece model nou reduce decalajul dintre îmbrăcămintea cotidiană şi haute couture.

În cazul de faţă nu vei plăti pentru năbuc de calitate premium, pentru impermeabilitate sau pentru fermoarul pe limba încălţămintei, ci pentru design şi confecţionarea manuală în Portugalia.

Clearweather Wampa

Primul model de iarnă al brandului, apropo, foarte reuşit. Dacă eşti fan al Timberlanzilor de 6 inch, dar ai vrea să încerci şi ceva nou, atunci acesta este modelul potrivit. La crearea lor au fost folosite toate tehnologiile moderne, menite să păstreze căldura și să respingă umezeala.

(4299)

comments powered by HyperComments
Andrei Cucuşchin

expert în adidaşi şi comenzi online

Alte articole la aceiaşi temă