7 trenduri în vestimentaţia pentru bărbaţi în anul 2019, cu care nu-ţi va fi ruşine să ieşi în stradă - Om Activ

7 trenduri în vestimentaţia pentru bărbaţi în anul 2019, cu care nu-ţi va fi ruşine să ieşi în stradă

3461 / 29.01.2019
La săptămânile de modă am urmărit cu atenţie toate prezentările pentru bărbaţi şi am selectat cele mai actuale tendinţe pentru sezonul următor.

Maletă pentru orice ţinută


Precum am mai scris, maleta este un must-have al sezonului actual. Completează-ţi garderoba cu câteva malete de diferite culori pe care le vei putea purta cu orice. Cele mai trendy combinaţii: cămaşă, hoodie, tricou, bluză olimpică şi pulover. În sezonul rece al anului aceasta îţi va purta de cald, astfel vei putea purta hainele în două straturi fără o jachetă.

Partea superioară băgată în pantaloni


Designerii au băgat în pantaloni tot ce se poate, chiar şi geaca denim. Nu-ţi recomand să recurgi la acest procedeu extrem, ai putea să te limitezi doar la puloverul şi un hoodie băgate în pantaloni.

Culoarea portocalie


În sezoanele trecute a fost la modă culoarea ruginie, iar acum i-a luat locul versiunea mai aprinsă – portocaliu. Diferite nuanţe de portocaliu într-o singură ţinută este o modalitate foarte cool de a-ţi afişa gustul rafinat. Dacă nu eşti gata pentru experimente, adaugă o pată de culoare pe o bază monocromatică, de exemplu, îmbracă o geacă matlasată portocalie cu un costum negru.

Oversize Everything


Oversize-ul îndrăgit de toţi nu cedează poziţiile. Ba mai mult, în sezonul actual a trecut de la hanorace şi paltoanele din puf la celelalte articole vestimentare. Acum au prins volum trenciurile, hoodie, fularele, pantalonii şi chiar genţile purtate la brâu.

Important este ca în acest haos disproporţionat să găseşti echilibrul între partea de sus şi cea de jos.

Ultra-stratificare


Vara trecută Balenciaga a demonstrat o parka în şapte straturi. Celelalte case de modă au preluat secretul şi au propus propria versiune a ţinutei multistratificate.

Stratificarea este un principiu complicat, de aceea însuşeşte-l fără grabă. De exemplu, îmbracă o ţinută clasică la care adaugă 1-2 articole sport – pune-ţi o geacă uşoară de schi sub palton şi prinde-o neapărat cu o geantă la brâu. Întregeşte-ţi ţinuta cu adidaşi multicolori.

Ciclism


Este un trend simplu, dar expresiv. Dacă femeilor le-am recomandat să poarte pantaloni de ciclism sau cămaşă, atunci sfatul pentru bărbaţi este diametral opus. Se recomandă să ai partea superioară a ţinutei în stil pentru ciclism. Tendinţa le va fi pe plac celor, care merg cu regularitate la sală şi sunt gata să se laude cu succesele lor.

(3461)

comments powered by HyperComments
Radion Cicic

expert în modă

Alte articole la aceiaşi temă