8 adidaşi legendari la un preţ ridicol de mic (până la 70$), cu livrare în Moldova - Om Activ

8 adidaşi legendari la un preţ ridicol de mic (până la 70$), cu livrare în Moldova

3054 / 02.09.2018

Converse
Chuck Taylor

35$

SlamJamSocialism este un magazin online italian cu un sortiment bogat şi preţuri mult mai mici, decât cele ale concurenţilor.
De exemplu, cu 30-40 de euro aici vei găsi converse clasici – înalţi şi joşi, de toate culorile curcubeului.
Dar să ţii cont de un detaliu – livrarea în Moldova te va costa 30 de euro. În cazul în care comanda depăşeşte 200 de euro, se oferă livrare gratuită. De aceea, fă o comandă colectivă împreună cu prietenii.
Sau abonează-te la noutăţile lor pe e-mail şi aşteaptă o promoţie cu livrare gratuită pentru toată gama de mărfuri – care sunt destul de frecvente. Atunci o pereche de tenişi de 30 de euro va fi livrată în Moldova prin intermediul DHL absolut gratuit în doar 2 zile.

Adidas
WMNS Arkyn Sneakers Ash Pearl

50$

Adidas nu are prea multe modele pur femeieşti, dar aceasta se numără printre ele. Modelul retro pentru alergări, actualizat, cu talpă boost se vinde cu reducere de 60%. Există un diapazon larg de mărimi. Apropo, alege cu jumătate de mărime mai mici. Pe mulţi i-ar putea respinge vârful adidaşilor – ca la Muc cel Mic. Însă pe picior acesta nu iese în evidenţă.

Adidas
Gazelle Sneakers Scarlet / Footwear White

40$

Adidaşi legendari la un preţ de nimic, unul dintre cele mai comode modele pe care le-am avut vreodată. Credeţi-mă, în aceşti adidaşi şi nepoţii vor cutreiera Chişinăul cu hoverboardul. Pielea întoarsă se curăţă uşor cu spumă, însă foarte repede se arde la soare şi îşi pierde culoarea. De aceea, dacă-i vei procura, poartă-i doar noaptea sau în zilele posomorâte.

Adidas
Deerupt Runner Sneakers Solar Red / Solar Red

55$

Probabil este unul din cele mai recunoscute siluete ale anului 2018. Le poartă toţi fotbaliştii şi rapperii, care au încheiate contracte cu adidas. Nu-ţi fă griji pentru plasă, ea este durabilă, iar la dorinţă o poţi înlătura, fără a denatura aspectul încălţămintei. Dar este mare probabilitatea că în curând vor ajunge şi la piaţa centrală, prin urmare îi vei vedea la orice colţ.

NIKE
CLASSIC CORTEZ LEATHER

70$

În acest sezon Cortez trece printr-o nouă transformare. E mai bine să dai puţin mai scump şi să-ţi faci rost de o pereche din piele, decât să porţi modelul din poliester. Acesta absoarbe uşor praful şi se vor transforma într-o cârpă, în timp ce pielea cu timpul va avea un aspect mult mai plăcut.
Folosind codul „b2s20off” vei beneficia de o reducere suplimentară de 20%.
Magazinul se află în American, iar livrarea pe teritoriul SUA este gratuită. Livrarea în Moldova prin intermediul Pesoto (serviciu de livrare) va costa ~8$. Ar fi mai bine să laşi cutia în SUA, te va costa mai ieftin.

VANS
MEN OLD SKOOL – SUEDE (WHITE / GUM)

$59.99

Predomină stereotipul că poartă Vans doar elevii, care practică skateboardingul. Bineînţeles că nu este aşa. În genere, niciodată nu alege adidaşii după criteriu de sex, vârstă şi statut. Cumpără ceea ce-ţi place şi bucură-te de noua achiziţie.

NIKE
AIR MONARCH IV „METALLIC SILVER”

63$

În prezent este practic imposibil de a face o trecere în revistă a adidaşilor fără Dad shoes. Aceasta este tendinţa principală a anului 2018, care reflectă spiritul generaţiei. Dacă ai de făcut alegerea între o replică Balenciaga Triple S de 1000 de lei şi Monarch, alege-i pe cei din urmă.
Livrarea din Germania te va costa 10 euro. Nu uita de TVA-ul de 19% pe care nu va trebui să-l achiţi.

PUMA
SUEDE DIAMOND „PUMA BLACK”

70$

Cândva era practic imposibil să faci rost de una din cele mai reuşite colaborări marca Puma.
Diamond este o companie californiană, care şi-a început activitatea cu fabricarea skateboardurilor, iar acum a trecut activ la stilul streetwear şi nu rămâne cu mult în urmă de Supreme şi Palace. Pe site-ul oficial îi vei găsi la un
preţ de 2 ori mai mare, iar stocul este epuizat deja.

Alege-ţi o pereche nouă de adidaşi şi vino în ei la Cheat Meal Fest.

(3054)

comments powered by HyperComments
Andrei Cucuşchin

expert în adidaşi şi comenzi online

Alte articole la aceiaşi temă