8 filme, care te vor motiva să alergi la antrenament - Om Activ

8 filme, care te vor motiva să alergi la antrenament

5909 / 09.09.2016
Cu ocazia deschiderii primei zone-workout OM Activ în parcul Valea Trandafirilor, vă propunem o selecţie de filme, care te inspiră să te antrenezi şi să te căleşti atât fizic, cât şi spiritual.

Pumping Iron

(SUA, 1976)

poster-14291

Film documentar despre Arnold Schwarzenegger la vârsta de 28 de ani, de 5 ori deţinător al titlului Mr. Olympia.
În peliculă viitorul superstar de la Hollywood şi guvernator al Californiei luptă pentru cel de-al 6-lea titlu Mr. Olympia.

IMDB: 7,5

Trailer

The Karate Kid

(SUA, China, 1984)

large_iocSyKPG9ctyfwnyNf6JnGQbsSY

Acţiunea are loc într-o şcoală din Los Angeles, unde apare novicele Daniel. Întâmplător, tânărul devine prietenul fostei iubite a căpeteniei bandei locale şi membrii acesteia îl snopesc în bătaie.
Daniel vrea să se răzbune. Dar totodată vrea să-şi impresioneze noua iubită. Atunci apelează la maestrul de arte marţiale Miyagi pentru ca acesta să-l înveţe karate. Antrenamentele nu vor fi deloc uşoare.

IMDB: 7,2

Trailer

Soldatul Jane / G.I. Jane

(SUA, Marea Britanie, 1997)

gi-jane-poster

Un film cu motivaţie puternică de Ridley Scott cu sloganul: „Învingere inadmisibilă”.

Protagonista – locotenentul Jordan O’Neil devine prima femeie, care urmează instruirea în cadrul programului de elită la centrul de pregătire „Catalano” din Florida. Acolo sunt selectaţi cei mai buni reprezentanţi ai detaşamentelor speciale ale armatei SUA. 60% din ei nu rezistă acestui iad.

IMDB: 5,8

Trailer

Kickboxer

(SUA, 1989)

kickboxer_xlg

Fraţii Kurt şi Eric Sloane pleacă în Thailanda, în patria kickboxingului, pentru a le demonstra luptătorilor thailandezi supremaţia şcolii americane asupra celei locale. Eric, campion la kickboxing al SUA, urmează să lupte cu Tong Po, campionul Thailandei, care intenţionat îl schilodeşte pe Eric, care este sleit de puteri, făcându-l invalid. Fratele său Kurt ia lecţii de la maestrul în Muay Thai, Xian, ca să-l învingă pe Tong Po şi să-şi răzbune fratele.

IMDB: 6,3

Trailer

O fată de milioane / Million Dollar Baby

(SUA, 2004)

million_dollar_baby

Dramă americană de cult realizată de Clint Eastwood. Antrenorul în etate de box Frankie Dunn trece prin vremuri grele. Din cauza relaţiei dificile cu fiică sa, timp îndelungat nu şi-a permis să se ataşeze de cineva de teama unei noi pierderi. Însă totul se schimbă, când în sală intră Maggie. Existând într-o luptă permanentă cu lumea înconjurătoare, tânăra şi-a cultivat o dârzenie de neclintit şi dorinţa de a învinge şi visează ca cineva să creadă în forţele ei.

IMDB: 8,1

Trailer

Rebela / Stick It

(SUA, Germania, 2006)

poster-thumb-6042

Film despre ceea ce înseamnă gimnastică adevărată. Eroina principală este o sportivă rebelă, care vrea să se retragă din sportul de performanţă şi să trăiască „o viaţă obişnuită de adolescent” – să dea buzna în casele burghezilor bogaţi, să facă skateboarding şi să se adune cu tineri dubioşi. Dar într-o bună zi ajunge pe mâna poliţiei şi este acuzată de huliganism. Acum are doar două soluţii: să ajungă la puşcărie sau la un gimnaziu de elită de tip închis, care ar însemna la fel închisoarea pentru ea.

IMDB: 6,4

Trailer

Soul Surfer

(SUA, 2011)

soul-surfer-movie-poster-2011-1020688074

Film biografic despre viaţa surferului Bethany Hamilton, care din copilărie a fost pasionată de încălecarea valurilor, dar la 13 ani lângă litoralul de nord al Kauai a fost atacată de un rechin. Era cât pe ce să-şi piardă viaţa, dar a rămas fără mâna stângă. Puterea de voinţă şi caracterul dârz au făcut-o să încalece din nou valurile şi să participe la competiţiile de amploare.

IMDB: 7,1

Trailer

Luptătorul pacifist / Peaceful Warrior

(Germania, SUA, 2006)

MV5BMTYxMDkyMTIwN15BMl5BanBnXkFtZTcwNjQ3MTkzMQ@@._V1_SX640_SY720_

Eroul principal este Dan Millman, un gimnast talentat, care visează să evolueze la Jocurile Olimpice. El are de toate: medalii, prieteni în echipă, motociclete iuţi ca vântul, fete şi petreceri pe cinste.
Dar într-o bună zi, lumea lui Dan se schimbă radical, când el îl întâlneşte pe un necunoscut numit Socrate. Acesta are suficiente posibilităţi ca să-i dezvăluie eroului o nouă lume a puterii şi înţelegerii, de care are atâta nevoie după o traumă gravă.

IMDB: 7,3

Trailer

(5909)

comments powered by HyperComments
Vera Borcuta

cinefil

Alte articole la aceiaşi temă