8 cele mai interesante modele de adidaşi ai anului 2016, care rămân în vogă - Om Activ

8 cele mai interesante modele de adidaşi ai anului 2016, care rămân în vogă

3177 / 30.01.2017
Anul trecut a fost bogat în diverse lansări de pantofi sport. Am adunat aici mai multe modele de sneakers, care ne-au atras atenţia şi pe care cu siguranţă le vom vedea în sezoanele următoare.

#1  Adidas NMD r1

Preţ mediu: 150$

Adidaşii se asociază cu întregul an 2016. Este cazul când modelul a fost prezent în toate magazinele online, dar cu toate acestea nu a fost deloc simplu să-ţi găseşti o pereche pe măsură.

Curios că modelul, lansat în anul  2016, are deja culoarea cu indicele OG (culoare a perechii originale).

#2  NIKE AIR PRESTO ‘PERSIAN VIOLET’

Preţ mediu: 100$

Pantofi sport clasici destinaţi pentru alergări Air Presto, o versiune modificată şi lansată în 2016. Modelul are o siluetă futuristă, partea superioară rezistentă având înveliş hidrofug şi cusuturi ermetice pentru a fi protejate sigur de vânt şi umezeală. Varianta perfectă pentru cei, care pe orice vreme nu pot sta în casă.

#3  FENTY BY RIHANNA X PUMA SUEDE CREEPER

Preţ mediu: 140$

Una din cele mai reuşite colaborări dintre Puma şi celebrităţi în ultimul timp. Dacă ai fost şi tu elevă în anul 2016, la sigur le invidiai pe colegele, care aveau o pereche de creeperi. Dacă te numeri printre chinezii, care în anul 2016 a făcut la conveier cei mai diverşi adidaşi, atunci cu siguranţă ai încercat să lipeşti talpa de la creeperi la orice alt tip de pantofi.

#4  NIKE MAYFLY WOVEN

Preţ mediu: 50$

Foarte mulţi se întreabă ce să poarte în timpul verii. Nike a încercat să găsească răspunsul la această întrebare şi a reuşit. Iată câteva avantaje ale acestui model: ventilaţie perfectă, se poartă fără ciorap, preţ accesibil, o mare diversitate de culori.

#5  ADIDAS ULTRA BOOST 3.0

Preţ mediu: 150$

Un nou bestseller de la Adidas. Pentru acest model au fost patentate mai multe tehnologii, decât pentru Dacia Logan. Ultra-comozi, ultra-moderni, ultra-scumpi şi ultra-inaccesibili.

Dar trebuie să fii cât se poate de prudent cu talpa BOOST, se zice că în câteva luni se rupe din interior.

#6  Asics Gel-Kayano Trainer

Preţ mediu: 90$

Kayano a revenit în actualitate în anul 2016. Au câştigat popularitate nemaivăzută şi s-au vândut foarte bine. Cu mici excepţii, acest tip de pantofi sport se fabrică într-o singură culoare, fapt care-i face un accesoriu universal pentru orice ţinută.

#7  ADIDAS ALPHABOUNCE

Preţ mediu: 100$

Yeezy Boost pentru cei săraci. Preţul mediu constituie circa 100$, dar merită 200$. În anul 2016 nu s-au lansat adidaşi mai stilaţi pentru alergări.

#8   Air Jordan XI ‘Space Jam’

Preţ mediu: 200$

Model legendar lansat a câta oară în culori (linie specială, concepută în conlucrare cu legendarul Michael Jordan.) consacrat filmului preferat al copilăriei noastre – „Space Jam”.

În ediţia anului 2016, pe adidaşi vei găsi cifra 45 în loc de 23. Explicaţia este cât se poate de simplă, după plecarea lui Michael de la Chicago Bulls şi revenirea lui în club, numărul 23 a fost scos din circulaţie în semn de respect deosebit faţă de Michael, iată de ce Jordan a fost nevoit să joace cu alt număr liber.

Doar cele mai leneşe vedete din lumea muzicii şi cinematografiei nu s-au lăudat cu acest model pe instagram la sfârşitul lui decembrie.

(3177)

comments powered by HyperComments
Andrei Cucuşchin

expert în adidaşi şi comenzi online

Alte articole la aceiaşi temă