9 branduri vestimentare autohtone, cu colecții extraordinare de vară - Om Activ

9 branduri vestimentare autohtone, cu colecții extraordinare de vară

9977 / 15.06.2020
Acest articol este destinat pentru iubitorii de haine unice. În lista de mai jos veți găsi branduri moldovenești, care propun îmbrăcăminte de vară pentru fiecare zi, pentru garderoba de bază, ținute de seară și multe alte articole vestimentare.

Unii din ei adaptează mărimile și modifică designul la dorința clientului, de aceea, întrebați designerii despre această posibilitate.

MISHA

www.instagram.com/mishaoutwear

Marca comercială Misha a fost fondată la 1 iunie 2019 – deja de un an designerul și fondatorul brandului Michelle ne bucură cu colecțiile sale extraordinare.

Principala caracteristică a brandului este croiala oversize. Michelle susține că tot ce o înconjoară servește drept sursă de inspirație – muzica, filmele, florile și natura. Este un brand atât pentru bărbați, cât și pentru femei – sunt sweatshirt-uri, pantaloni scurți, costume și multe alte articole vestimentare.

În vara curentă brandul Misha va lansa o nouă colecţie. Acesta va include modele sexuale oversize din stofe vaporoase (Michelle achiziționează stofele și furnitura din străinătate). Vă recomandăm să purtați ținute relaxante de zi cu zi cu trimitere la sport.

MAYA Studio

www.instagram.com/maya.clothes.md

Tânărul brand MAYA creează îmbrăcăminte pentru femei și accesorii pentru cei, care tind spre armonie cu sine însuși și cu lumea din jur. Atelierul produce rochii, tunici, topuri și fuste – perfect pentru vara caniculară. Tot aici au loc întâlniri pentru femei.

Se utilizează doar stofe naturale – bumbac, in și lână moale. Pe pagina lor de Instagram veți găsi imagini de la filmări, precum și obiecte splendide și accesorii atât pentru sine, cât și pentru casă, abonați-vă neapărat.

Piotr Alii

www.instagram.com/piotr_alii

Piotr Alii este un brand omonim de îmbrăcăminte pentru femei, creat în 2014. În acest an designerul a prezentat show-ul de debut „Anti Fashion Show. Sabat collection”.
Prezentarea colecțiilor în format show & performance este un specific al brandului. Astfel publicul poate nu doar să admire ținutele vestimentare, dar și să trăiască o anumită experiență spirituală.

Pe articolele de această marcă se regăsesc simboluri mistice, inspirate din culturile arhaice.

Tema colecției de vară 2020 este femeia anilor 50-60. Stofele pentru noua colecţie – mătase și catifea – au fost importate din Italia.

Julia Allert

https://www.facebook.com/JuliaAllertBrand

Marca Julia Allert există din anul 2012. Este ușor de recunoscut după croiala neobișnuită și imprimeurile exclusive – designerului brandului Iulia Allert colaborează adesea cu pictorii.

Brandul Julia Allert are grijă de ecologie – compania nu are supraproducție, iar toate țesăturile sunt utilizate în proporție de 100%. De asemenea, ea pledează pentru consum conștient – aici veți găsi articole vestimentare care vă vor servi ani buni, rămânând la fel de actuale, iată de ce, cu siguranță, achiziția făcută vă va servi multe veri la rând.

Raquette

www.facebook.com/raquetteofficial


Un alt brand moldovenesc de îmbrăcăminte pentru femei din 2012, devenit cunoscut și în afara țării noastre.

Croială minimalistă feminin, joc de contraste și detalii viu colorate. Noua colecție a anului 2020 include rochii cu mâneca voluminoasă, corsete, costume cu pantaloni și fuste înfoiate – ceea ce este la modă în această vară.

Yulia Efros

www.facebook.com/yuliaefros

Stilul lui Yulia Efros este deconstructivismul. Designerul preferă liniile frânte și construcțiile neaşteptate, care nu sunt specifice anatomiei umane. Brandul este potrivit pentru tinerii creativi, interesați de artă.

La ei vei găsi multe articole interesante de culori pastelate cu detalii pronunțate. Vă recomandăm să atrageți atenția la rochia-sarafan voluminoasă cu panglici colorate pe umeri – noi ne-am îndrăgostit de ea.

POEMMA

www.facebook.com/poemma.md


POEMMA este un brand pentru cei, care s-au plictisit de blugi și tricouri. Siluete pe talie, nuanțe gingașe, imprimeuri florale – toate acestea caracterizează POEMMA.

Ne-au încântat rochiile-halat vaporoase cu imprimeu floral și costumul cremă cu pantaloni, una din cele mai trendy ținute a verii curente. Colecția 2020 cuprinde numeroase articole din in, bumbac și alte stofe naturale, cele mai potrivite în zilele toride.

Anastasia Che studio

www.instagram.com/anastasia_che_studio

Anastasia Che studio este atelierul designerului Anastasia Che, unde croitorii cos îmbrăcăminte la dorința și după mărimile clientului. Dacă va trebui să faci rost de stofe sau furnitură deosebită, ei te vor ajuta – le vor importa din Italia sau le vor găsi în Moldova.

Tot aici veți putea beneficia de o consultație pentru a coase o haină sau de un tipar, creat la comandă, precum și de sfaturi legate de selectarea garderobei și alegerea stilului. Îmbrăcămintea se coase după mărimea dvs.

Ramuri

www.instagram.com/ramuriclothes


Brandul Ramuri, pe care mulți și-l aduc aminte cu denumirea Soulmates nu sunt doar paltoane ideale (în anul 2014 marca comercială a devenit laureatul concursului MÎNDRIA la festivalul IAMANIA).

Marca confecționează și alte tipuri de îmbrăcăminte din țesături naturale italiene și belaruse: in, bumbac și lână. De exemplu, pentru vară au fost lansate fuste și cămăși brodate.

Ramuri este potrivit pentru amatorii de croială minimalistă, culori acromatice și decor cu elemente de broderie, inspirate din costumul popular românesc.

Dar asta nu înseamnă că alte branduri au colecții de vară mai puțin reușite. Spuneți-ne care din ele v-au plăcut și le vom include în topul următor.

(9977)

comments powered by HyperComments
Maria Mirnaya

jurnalist

Alte articole la aceiaşi temă