9 cadouri sănătoase, pe care le vei putea procura la Yard Sale-ul din decembrie - Om Activ

9 cadouri sănătoase, pe care le vei putea procura la Yard Sale-ul din decembrie

1897 / 06.12.2019
Pe 14-15 decembrie, la Gara Feroviară va avea loc Yard Sale-ul din decembrie. Am alcătuit un ghid al cadourilor pentru prietenii activi, ca să nu te pierzi în mulţime.

Mirodenii şi condimente Allspice

Produsele Allspice nu conţin sare, coloranți, potenţatori de aromă și alte ingrediente sintetice. Sunt atât condimente aparte (busuioc, ardei iute, ghimbir și multe altele), cât și amestecuri (pentru pui, pentru marint, pentru carne etc.) Brandul oferă condimente și mirodenii din toate colţurile lumii, de aceea vei putea să alegi un set personalizat, în funcţie de preferinţele prietenului – de exemplu să aduni un mix marocan pentru cafea unui prieten care adoră cafeaua.

Preţ: de la 30 de lei
Facebook: allspiceworld

Brasiere şi lenjerie fără cusături Soma intimates, True, Thirdlove

La acest stand vei găsi o gamă largă de lenjerie de corp, însă dacă eşti în căutarea unei tinere care practică sportul, atrage atenţia la modelele fără cusătură – acestea rămân discrete sub îmbrăcămintea sport şi nu stingheresc mişcările.

Preţ pentru top: de la 150 de lei
Preţ pentru chiloţi: de la 90 de lei
Facebook: intimissimi.italy

Insigne şi ciorapi viu coloraţi Millo’mania

Îi includem practic în toate listele noastre de cadouri, acesta este un cadou personalizat extraordinar. Ai un prieten care nu-şi imaginează viaţa fără avocado? Atunci dăruieşte-i ciorapi cu avocado. Sau unul care încearcă să renunţe la fumat. Atunci susţine-l cu ciorapi cu inscripţia „No smoking”. Nu uita de insigne! Aici vei găsi insigne din cele mai variate!

Preţ pentru insigne: 20 de lei
Preţ pentru ciorapi: de la 40 de lei
Facebook: millomania.md

Lucruri utile pentru ieşirile în aer liber pe timp de iarnă Limon.md

Limon.md este un magazin de echipament pentru sportul extrem. Aici vei găsi de toate – de la corturi, saci de dormit, până la echipament de schi. Fireşte că nu vei face cadou bocanci de munte, dar un breloc funcţional cu busolă sau termometru este binevenit mereu.

Preţ breloc funcţional: de la 90 de lei
Site-ul: limon.md

Veselă ecologică din lemn Lemndor

Tocător, boluri, citoare şi linguri de tot felul. Vasele Lemndor sunt confecţionate din lem şi prelucrate cu ceară şi ulei de in. Această tehnologie este cea mai ecologică soluţie pentru bucătărie.

Preţ per articol: de la 250 de lei
Preţ per set: 700 de lei
Facebook: LemnDor

Cosmetice şi deodorant natural Oly Naturel

Cosmeticele Oly Naturel sunt produse din ingrediente naturale. Cremele nu sunt produse pe bază de ulei mineral (produs obţinut prin rafinarea petrolului), ci uleiuri vegetale utile de jojoba, shea, argan şi migdale. În produsele pentru peeling nu vei găsi microplastic, ci boabe de cafea. Deodorantele sunt un mineral natural. La acest stand vei putea consulta gratuit un aroma-cosmetolog.

Preţ pentru deodorant: de la 100 de lei
Facebook: olynaturel

Cremă-miere TIA Bionatur

Aici vei găsi produse pe bază de miere cu diverşi aditivi – nuci, fructe, fructe de pădure și mirodenii. Pentru prietenii, care aleg ce este mai sănătos, există smoothie de miere cu ceai macha și ghimbir și smoothie de miere cu spirulină. Pentru iubitorii de experimente – smoothie de miere cu amarant și afine, iar pentru amatorii de cafea – smoothie de miere cu cafea și cuișoare.

Preţ per borcan (300 g): 80 de lei
Facebook: tiabionaturmd

Produse ecologice DOMnMoraru

La acest stand caută oțet natural, sos și ceai. Sortimentul este bogt, combinațiile neobișnuite, există produse într-un singur exemplar, de aceea nu ezita să pui întrebări. Oţet de zmeură, căpșuni, piersici, coacăze, mătase, prune! Ceaiul este special: există ceai din ierburi recoltate pe colinele din Cojuşna, ceai din ierburi adunate din Transilvania şi ceai din ierburi aduse din Grecia. Special pentru Yard vin cu ceaiul „Dimineaţă energică” din lemongrass și alte ierburi revigorante.

Preţ pentru ceai: de la 25 de lei
Facebook: DOMnMoraru

Arome pentru casă

Am inclus aceste arome deoarece sunt pe bază de uleiuri naturale, în timp ce majoritatea brandurilor adaogă potenţatori sintetici de aromă.

Preţ pentru aromă: de la 50 de lei

Ne vedem la Yard! Avem nevoie de mai mulţi ciorapi!

(1897)

comments powered by HyperComments
Redacţia OMactiv

Alte articole la aceiaşi temă