9 motive să nu ratezi lecţia "Sportul în arta vizuală modernă" - Om Activ

9 motive să nu ratezi lecţia „Sportul în arta vizuală modernă”

681 / 06.04.2018
Pe 20 aprilie la ora 19:00 vă invităm la o lecţie prilejuită de lansarea seriei limitate de sticle cu etichetă de designer. În continuare îţi vom spune de ce trebuie să începi seara de vineri anume aici.

Speakerul serii este Roman Gromov, pictor, curatorul Muzeului de Artă Modernă din Odessa şi fondator al galeriei tinerilor pictori „Arteria”. Nu e un simplu teoretician.

La eveniment vor fi prezenţi designeri, ilustratori, fotografi – se va aduna o companie interesantă.

Oamenii se împart în două categorii – cei care admiră arta modernă şi cei care o consideră o mare înşelăciune. Dacă eşti confuz când vine vorba despre artă, posibil că nu ai avut ocazia să vezi adevărate capodopere. Roman o să ne demonstreze tuturor ce e arta adevărată.

În prezent este la modă să te pricepi în arta contemporană. Chiar şi cei, care nu văd diferenţa dintre capodoperă şi un morman de gunoi, atunci când călătoresc aleargă în goana mare să-şi facă chek in pe la muzeele de artă modernă. De ce nu, e şi acesta un motiv – ai putea să vii la lecţie cel puţin pentru a-ţi menţine reputaţia de om, care urmăreşte tendinţele de ultimă oră.

Roman Gromov a pregătit pentru voi 400 de slide-uri. Nu, lecţia nu va dura 2 săptămâni – vă veţi încadra în 2 ore. Veţi vedea cele mai bune video şi fotografii artistice, picturi şi instalaţii, consacrate sportului. Fără sculpturi greceşti!

După lecţie cu siguranţă vei fi cuprins de dorinţa de a crea. Important e să nu amâni pe mai târziu. Magia lecţiei se spulberă cu timpul şi nu se ştie când va veni în Chişinău următoarea sursă de inspiraţie.

Să revenim la Roman Gromov – este un lector excelent. Suntem convinşi că dacă ar fi vorbit despre şah sau fizica cuantică ar fi captat la fel de bine atenţia publicului. Fireşte nu avem nimic împotriva şahului sau a fizicii cuantice.

Lecţia este gratuită. Singurul lucru pe care-l ai de făcut este să te înregistrezi după acest link.

OMactiv deja nu este doar despre sport de dragul sportului, ci despre cea mai bună versiune a fiecăruia. Despre dezvoltarea firii creative, care se ascunde în fiecare dintre noi – este un pas colosal spre versiunea perfectă. Iată de ce am organizat această lecţie, dacă îţi puneai cumva această întrebare.

Pagina evenimentului pe facebook

(681)

comments powered by HyperComments
Redacţia OMactiv

Alte articole la aceiaşi temă