Ce adidaşi se poartă în această vară: 6 trenduri principale - Om Activ

Ce adidaşi se poartă în această vară: 6 trenduri principale

5454

Ce adidaşi se poartă în această vară: 6 trenduri principale

Radion Cicic

expert în modă

Vara este anotimpul aventurilor, apusurilor de soare şi a ţinutelor îndrăzneţe. Află în continuare în ce adidaşi designerii ne recomandă să pornim după aventuri în acest sezon.

Adidaşi cu detalizare

Cel mai îndrăzneţ trend al verii sunt adidaşii cu numeroase detalii. Talpă în mai multe niveluri, câteva straturi ale finisajului, accesorii decorative, inserţii metalice – prea mult timp am stat închişi în casă ca să nu riscăm să purtăm încălţăminte care să iasă în evidenţă în vara care vine.

Îi poţi purta cu ţinute laconice, cum ar fi cu o rochie de şifon sau chiar cu o ţinută sport.

Balenciaga mereu a avut astfel de încălțăminte, dar vei găsi modele excelente la prețuri mai accesibile la Reebok, Saucony, Asics și Adidas.


Adidaşi clasici albi

Dacă nu eşti gata să ieşi în evidenţă cu adidaşi deosebiţi, atunci poartă fără ezitare încălţăminte albă, aceasta rămâne un articol al garderobei de bază.

Ei se potrivesc pentru oricde ocazie şi vor reda o notă de prospețime în orice combinație, în special în această vară.

În acest sezon brandul Nike a lansat două modele albe extraordinare Air Force 1 şi Air Max 98. Au suprafaţa acoperită cu hârtie albă, care la dorinţă poate fi eliminată pentru a le reda un aspect îngrijit.


Adidaşi negri

Vara cu toţii ne dorim încălţăminte de culori vii şi deschidse, însă anume adidaşii negri vor contrasta bine cu îmbrăcămintea de culori deschise.

Arată cool modelele care au tangenţe cu încălțămintea pentru muncitori. Acum sunt în trend adidaşii negri lansaţi de brandul Eytys, la fel au modele demne de atenţie Asics și Nike.


Tenişi

Avem o veste bună pentru cei care au obosit de încălțămintea masivă, pe care o purtăm cu toţii de mai multe sezoane la rând – tenişii sunt la fel de actuali.

Modelul cu care nu vei da greș niciodată sunt tenișii Converse. Îi poți procura cu ochii închiși. Dacă îşi doreşti un model mai deosebit, atunci atrage atenția la colaborări – recent, brandul Converse a lansat multe modele în colaborare cu diferiți pictori și cu alte mărci, cum ar fi Comme des Garcons din Japonia.

Pentru ca să fii stilat, poartă-i cu pantaloni în loc de blugi sau cu o rochie simplă din bumbac sau in. Ţinuta trebuie să aibă tangenţe cu stilul retro pentru mai multă armonie.


Adidaşi cu accent retro

Această tendinţă a apărut pe fundalul oboselii din cauza încălţămintei masive în stil futurist. Aceştia pot fi atât adidaşi, cât şi tenişi cu accente retro – culori complexe pastelate, elemente din cauciuc, talpa groasă şi dreaptă, bej în loc de alb.

Acest tip de modele va face o combinaţie bună cu blugi albaștri sau albi (apropo, aceștia sunt în vogă în această vară), precum şi cu pantaloni scurţi Bermude sau cu o fustă plisată.

Acum vei găsi încălţăminte retro la numeroase branduri – de la Gucci până la Adidas.

Adidaşi în culori estivale

Cele mai actuale culori ale verii sunt: maritim, blue, galben şi verde (nuanţa ierbii). Se poartă atât adidaşi în culori vii, cât şi bej sau alb cu un accent de culoare.

Îi poţi purta cu îmbrăcăminte viu colorată, de exemplu se poate purta o ţinută de o singură culoare sau pot să completeze o ţinută albă monocromă. Îi găseşti la Nike, Off-White, Skechers, Acne Studios.


(5454)

comments powered by HyperComments
Radion Cicic

expert în modă

Alte articole la aceiaşi temă