Ce adidaşi se poartă la vară: 5 trenduri ale anului 2019 - Om Activ

Ce adidaşi se poartă la vară: 5 trenduri ale anului 2019

4193 / 13.05.2019
Adidaşii sunt tema noastră preferată. Mereu suntem cu ochii pe cele mai noi apariţii! De aceea, am ales 5 tendinţe demne de urmat în vara ce vine.

Dad shoes sau încălţămintea lui tata


Trendul se menţine deja de câteva sezoane la rând. S-ar părea că aceştia trebuie să se retragă încetul cu încetul. Însă brandurile cu renume se întrec la crearea acestor modele, care se pare că nu vor să se retragă în istorie, asta datorită comodităţii pe care o oferă.

Anterior, brandurile lansat dad shoes în sensul clasic al cuvântului – cât se poate de simplu, în mare parte monocromatici. Însă acum aceste modele s-au schimbat izbitor, devenind din ce în ce mai pestrițe şi mai colorate. Alege modele cu o combinaţie de culori (color block) şi nu vei da greş.

Adidaşi hiker


Aceste model vine în continuarea temei dad shoes. Trăsături distinctive: şireturi rotunde sau sub formă de funie, detalii decorative tematice şi talpa împrumutată.

Vor îndrăgi hikerii cei care preferă odihna activă, însă şi la plimbare vor să arate extraordinar.

Gradient şi accent de culoare


Vara este sezonul apusului de soare, care poate fi admirat exclusiv într-o pereche de adidaşi cool. Gradientul de foc este mai actual ca niciodată. Optează nu doar pentru modele care ies în evidenţă, ci care să corespundă încă unei tendinţe, cum ar fi gradient + dad shoes sau gradient + o pereche albă clasică.

Adidaşii vor arăta perfect în combinaţie cu o ţinută albă sau multicoloră.

Retrofuturism


În vara ce vine vor fi în vogă pantofii sport de nuanţe pastelate cu design futurist. O astfel de pereche va servi drept accent şi va completa cea mai minimalistă ţinută, dar totodată va întregi perfect un set în stil normcore.

Modelul la modă, dar nu ţipător, va echilibra o ţinută casual.

Accentul pe detalii


Principiul „cât mai multe din toate” este valabil şi aici: dacă e vorba de decor, se recomandă unul strident, dacă vine vorba de texturi diferite, atunci se recomandă el puţin cinci în acelaşi model, dacă e talpă, atunci să fie una cu formă nestandart şi sofisticată. Se poartă fie cu îmbrăcăminte cât se poate de simplă, fie cu articole vestimentare la fel de pestrițe ca şi adidaşii. Nu ezita să experimentezi – cu aceste modele de adidaşi vara va deveni o aventură veselă.

Nu te laşi atras în goana după ultimele tendinţe? Aici vei găsi o listă de pantofi sport clasici, care vor rămâne în actualitate încă multe veri la rând.

(4193)

comments powered by HyperComments
Radion Cicic

expert în modă

Alte articole la aceiaşi temă