Ce se poartă în noaptea dintre ani: 5 ținute de la designerii autohtoni - Om Activ

Ce se poartă în noaptea dintre ani: 5 ținute de la designerii autohtoni

3919 / 14.12.2020
2020 a devenit un an căruia prea puțini îi vor duce dorul. Unii deja au dispoziţie de sărbătoare, iar alții abia urmează să și-o facă. Oricum ar fi, cu toții vom mânca mandarine și ne vom bucura că anul s-a încheiat.

Ce să purtăm în noaptea dintre ani? Vei găsi răspunsul mai jos.

Pijama elegantă

Mulți dintre noi vor întâlni anul 2021 acasă. Dar nu purta pantalonii sport vechi de peste an. Pentru a menține atmosfera de sărbătoare, îmbracă o pijama elegantă. Optează pentru țesături naturale – bumbac sau mătase. Croiala și stilul, la alegere. Important e să te simți confortabil. Multe modele interesante vei găsi la Ana Popova Homewear.

Pentru o ținută mai festivă, completeaz-o cu bijuterii sofisticate, machiaj expresiv și pantofi cu toc, care în orice moment pot fi înlocuite cu pantofi comozi de casă (în mod ideal, festivi și ei).

Ana Popova Homewear

Adresa: str. A.Puşkin, 8
Preţuri: de la 690 la 1280 de lei pentru pijama

Costum sportiv comod

Dacă nu ai puteri și dorință să te deghizezi, atunci răsfață-te cu un nou costum sportiv moale și confortabil. Regulile sunt aceleași: țesături naturale, croială liberă, orice culoare și nuanțe.

Am găsit un model extraordinar la brandul local Nave Wear. Alege-l pe cel potrivit, există sweatshirt (fără glugă) și hoodie (cu glugă). Apropo, recent creatoarea acestora, Lesea Tanner, ne-a vorbit recent despre 10 obiceiuri sănătoase ale sale..

Nave Wear

Adresa: str. Columna, 131
Preţ: de la 1100 la 1300 de lei pentru costum

Rochie

 

View this post on Instagram

 

A post shared by POEMMA (@poemma.md)

Dacă totuși îți dorești o sărbătoare? Atunci îmbracă o rochie. Optează pentru modele neobișnuite cu decolteu adânc și despicături de tot felul. Acum sunt în vogă – toate (inclusiv modelele îndrăzneţe).

Am ales o rochie gingașă – în contrast cu costumele sportive, pe care le purtăm cel mai des.

Dacă preferi stilul romantic sau dorești să-ți diversifici garderoba sport, îți va plăcerea brandul local Poemma. Toate modelele sunt un pic retro și doar din țesături naturale. O frumusețe.

Poemma

Adresa: pe Instagram
Preț: la solicitare

Costum dublu cu fustă

 

View this post on Instagram

 

A post shared by KATEA GRI (@kateagri)

Costumul a fost și este o investiție bună. Dacă te-ai plictisit de costumele duble cu pantaloni, atunci măsoară un costum alcătuit din cămașă liberă din țesătură deasă și o fustă de le la brandul local KATEA GRI. Culoarea neagră este universală și lesne de purtat în ținutele festive. Un ruj roșu și cercei masivi și ești gata să întâlnești anul 2021.

KATEA GRI

Adresa: str. Ştefan cel Mare, 83
Preț: la solicitare

Salopetă strălucitoare

Salopeta cu paiete este creată pentru a cuceri ringul de dans. Chiar dacă în acest an nu există petreceri, aceasta se poate organiza acasă. Elemente obligatorii: paiete, muzică și bună dispoziție. Elemente opționale: un partener de dans (și pisica îți poate ține companie).

2Kstyle

Adresa: CC Atrium, etajul 2
Preţ: 1299 de lei cu reducere

Imprimeu sălbatic

 

View this post on Instagram

 

A post shared by RAQUETTE (@raquette)

De ce nu? Trendul pentru imprimeuri animalice migrează de la un sezon la sezon – este actual și pentru o petrecere. Ne-au plăcut bluzița vaporoasă a brandului autohton Raquette. Se combină atât cu blugi, cât și cu o fustă din piele (depinde de dispoziție).

Raquette

Adresa: str. Cogâlniceanu, 54
Preț: la solicitare

Blană colorată din materiale sintetice

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Vistline brand (@vistline.md)

Demult ai decis ce vei purta în noaptea dintre ani? Poartă și o blană colorată sintetică. Am găsit un model reușit la brandul autohton Vistline. Dacă dorești să întâmpini primele clipe ale anului 2021 în stradă, să admiri focurile de artificii sau să te joci cu bulgări de zăpadă (aștepți să ningă?).

De asemenea, este un model universal, ușor de combinat cu garderoba de bază și pe care-l vei purta ani buni. E o bună achiziție.

Vistline

Adresa:
CC „Zorile”, str. Calea Ieşilor, 8, etajul 2
CC „Unic”, str. Ştefan cel Mare, 8, etajul 3

Preţ: 2 800 lei

(3919)

comments powered by HyperComments
Maria Mirnaya

jurnalist

Alte articole la aceiaşi temă