Cu ce poţi bucura o tânără amatoare de sport: 10 cadouri, care costă până la 300 de lei - Om Activ

Cu ce poţi bucura o tânără amatoare de sport: 10 cadouri, care costă până la 300 de lei

9439 / 02.03.2018
Ai mare noroc dacă iubita (sora, prietena, mama) duce un mod de viaţă sănătos. Sortimentul de cadouri destinate lor este foarte bogat şi întotdeauna e plăcut să dăruieşti ceva cu adevărat util.

Mănuşi roz

207 de lei
Unde se găseşte: Power Team

Mănuşile sunt un articol vestimentar foarte util. Mai ales pentru exerciţiile la bara fixă. Power Team oferă un sortiment colosal, însă noi am optat pentru o pereche roz, care să simbolizeze începutul primăverii.

Cartea „Alegerea lui Jamie. Salatele”

185 de lei
Unde se găseşte: Libraruis

Dacă poţi avea încredere într-un bucătar, în afară de food-bloggerul nostru, acesta este Jamie. El a scris numeroase cărţi, însă noi recomandăm de a începe studierea artei culinare cu salatele. În primul rând, ele sunt sănătoase. În al doilea rând, ele sunt mai simplu de preparat.

Ciorapi cu unicorn roz


100 de lei
Unde se găseşte: Funny Socks

Adorăm ciorapii viu coloraţi şi îi vom include în toate topurile noastre. Bine că ei au grijă să înnoiască sortimentul permanent şi n-avem nicio şansă să ne repetăm. Ciorapii nu sunt adidaşi, nu e neapărat să fie măsuraţi – de aceea, nu-ţi fă griji pentru mărime, îţi rămâne doar să alegi culoarea şi ozorul. Primăvara nouă ne plac unicornii!

Top sportiv roz

275 de lei
Unde se găseşte: Merolla SPORT

Noi optăm pentru cadourile, care nu trebuie măsurate – e foarte supărător când mărimea nu se potriveşte. Însă acest top este foarte molcăluţ şi comod. Apropo la Merolla SPORT veţi găsi foarte multe articole roz (şi nu numai) – aici se găseşte şi Victoria’s Secret, şi Under Armour, şi multe alte branduri arhicunoscute. Se spune că toate sunt autentice.

Ciocolată neagră naturală

300 de lei
Unde se găseşte: Plum

Repetăm necontenit că deserturile pot fi sănătoase. De exemplu, ciocolata neagră naturală cu ulei eteric de lămâie, portocală, mentă şi levănţică, cu adaos de fructe uscate, seminţe şi alune. Iar dacă este ambalat frumos, atunci constituie cadoul ideal.

Buchet comestibil

250 de lei
Unde se găseşte: Eat Me Bouquet

Dacă buchetul de trandafiri ţi se pare banal, atunci dăruieşte unul din rodii şi căpşuni. E la fel de roşu romantic, dar şi foarte delicios şi sănătos. În sortiment se găsesc şi buchete din ciocolate şi dulciuri, dar noi asta nu v-am spus.

Raţie alimentară pentru o zi

250 de lei
Unde se găseşte: Eat&Fit

Încă puţin despre alimentaţie. Este minunată ziua când nu trebuie să găteşti – oferă-i doamnei o asemenea posibilitate. Eat&Fit îţi aduce 5 mese pe zi, toate bucatele sunt preparate din produse sănătoase. Foarte gustos şi comod. Dacă vei comanda serviciul pentru o lună, vei beneficia de un program personal de alimentaţie, iar zilnic vei primi setul de bucate conform necesităţilor tale.

Geantă la brâu Pannikin

300 de lei
Unde se găseşte: AUGUST Lifestyle Store

Geantă brâu (da, borsetă) este un accesoriu la modă în acest sezon. Unde mai pui că e foarte comod, eliberează mâinile. Brandul propune o gamă largă de culori, dar precum bine aţi înţeles, noi ne axăm pe culoarea roz.

Set de rechizite de birou

245 de lei
Unde se găseşte: ShopShop

Un sketchbook comod pentru alcătuirea programului de antrenament sau a raţiei alimentare. Ei fie, potrivit pentru notiţe de orice gen – totuşi nu suntem axaţi doar pe sport. Setul include un penar din piele artificială, un stilou de lemn, lucrat manual, un stilou cu cristale şi autocolante-semne de carte.

Mini-umidificator de aer

199 de lei
Unde se găseşte: Darwin

Avem o presimţire că mai e mult până când vom renunţa la calorifere, care deşi ne încălzesc, usucă drastic aerul şi pielea. Iată de ce iarna bea mai multă apă şi umidifică aerul.

(9439)

comments powered by HyperComments
Redacţia OMactiv

Alte articole la aceiaşi temă