Cum se va schimba moda sportivă în 2020 - Om Activ

Cum se va schimba moda sportivă în 2020

1728 / 19.02.2020
Sportwear nu mai este la modă, iar adidașii nu mai sunt actuali şi lumea s-a plictisit de ei – acestea sunt prognozele pentru tendinţele, care au prins rădăcini în ultimii patru ani.

Chiar dacă nu vrem să recunoaştem, dead shoes deja par plictisitori pentru că majoritatea brandurilor în masă au început să producă miliarde de copii ale modelului de design.

O astfel de cumpărătură nu ne mai bucură ca odinioară, când ne imaginam cu ce o vom combina şi unde îi vom etala. Dimpotrivă, cumpărând articole vestimentare care se întâlnesc la orice pas se obţine efect invers şi te bagă în depresie.

Ce urmează? Ce modele vom etala cu capul sus la evenimentele mondene? Răspunsul este simplu – adidaşii nu se vor retrage din colecţiile de modă. Ci vor trece printr-o transformare, la fel ca ţinutele sport în ansamblu. Cel mai probabil, noile modele de adidaşi vor fi ieşite din comun sau vor arăta cât se poate de simplu.

Întotdeauna e o idee bună să revii la origini, de aceea casele de modă propun diverse variaţii la tema tenişilor şi adidaşilor în stil retro sau adidaşi hibrizi şi încălţăminte clasică. Pe cei din urmă i-am văzut şi acum un deceniu, şi în colecţia recentă a Balenciagа, brandul preferat al streetstyler-ilor.

Acelaşi fenomen se atestă pe segmentul genţilor de lux, care şi-au pierdut din actualitate şi nu mai sunt la fel de relevante.


În 2020, în locul celui mai cool şi scump model dead shoes ar fi mai bine să găseşti o pereche ciudată și neobişnuită de adidași de la brandurile mass-market. Combinându-i cu îmbrăcămintea oversize, vei crea o ţinută extraordinară. Este o soluţie bună şi „Asics” sau „Skechers”, care fac parte din garderoba de bază.


Ce se va întâmpla cu îmbrăcămintea? Echipamentul este noul sportwear! Dacă anterior în orice colecţie se întâlnea neon şi adidaşii masivi, acum modelele poartă salopete şi parka în stilul muncitorilor sau echipamentului industrial în combinaţie cu blugi clasici şi bocanci pe talpă masivă. Echipamentul poate fi diferit – de la cel de grădină până la cel de iluminat.

Trendul pentru echipamente nu ne-a luat prin surprindere – deja de câteva sezoane se regăseşte în colecţiile caselor de modă cărora le place să surprindă după ce VETEMENTS a lansat noua jachetă neon a agentului de circulaţie.


În prezent sunt în vogă cămăşile supradimensionale cu buzunare aplicate în combinaţie cu maletele şi fustele vaporoase. Încă un truc la modă sunt mai multe geci în aceeaşi ţinută. Acum pot fi combinate între ele o parka scurtă, gecile cu aplicaţii şi alte modele de îmbrăcăminte groasă, pe care ţi-o poţi imagina pe un angajat al secţiei tehnice al unui serviciu de stat.


Dacă anterior era posibil de a combina practic orice ţinută cu adidaşi amorfi, acum poartă-i cu o parka-uniformă, cu o jachetă sau o cămașă mai groasă de mărimi mari.


Apropo, nu noi dăm naştere la noi tendinţe, noi doar vă relatăm despre ele. Tu decizi dacă să le porţi sau nu.

(1728)

comments powered by HyperComments
Radion Cicic

expert în modă

Alte articole la aceiaşi temă