Îmbrăcăminte, inventar, gadgeturi şi superfood: 9 locuri în Chişinău, cu ofertă Black Friday - Om Activ

Îmbrăcăminte, inventar, gadgeturi şi superfood: 9 locuri în Chişinău, cu ofertă Black Friday

950

Îmbrăcăminte, inventar, gadgeturi şi superfood: 9 locuri în Chişinău, cu ofertă Black Friday

Redacţia OMactiv

În Moldova nu există cultura de a face reduceri mari de Black Friday, dar şi o uşoară reducere de preţ este plăcută. Află în continuare o serie de promoţii avantajoase.

Sportlandia

„Sportlandia” este un magazin sport multibrand la CC „Grand Hall”. Aici vei găsi Nike, Reebok, Under Armour, Salomon, dar şi branduri pentru buzunarul tuturor cum ar fi Colmar şi Outventure. Dar aceasta nu este lista completă a brandurilor reprezentate la „Sportlandia”. Aici vei găsi nu doar îmbrăcăminte şi încălţăminte, dar şi echipament sportiv. În timpul săptămânii de reduceri, peste 500 de produse se vor vinde cu o reducere de până la 70%.

Când: de la 22 până la 30 noiembrie.
Unde: bd. Negruzzi, 2/4.
Facebook

Darwin

La Darwin vei găsi o sumedenie de gadget-uri pentru adepţii stilului sănătos de trai. De Black Friday unele vor putea fi procurate cu reducere de la 10 la 50%. Pentru a obţine lista completă a produselor, care participă la promoţie, este necesar să te înregistrezi pe site.

Când: de la 23 până la 25 noiembrie
Unde: www.darwin.md
Link pentru obţinerea listei: aici

Enter

La Enter se oferă reduceri de la 15% pentru laptopuri şi până la 50% pentru gadgeturi şi accesorii. Brăţările fitness fac parte din categoria accesorii pe site. Să sperăm că ele se vor vinde la jumătate de preţ.

Când: de la 23 până la 25 noiembrie
Unde: www.enter.online
Link pentru obţinerea listei: aici

Biorganic


Biorganic este o cafenea-magazin. Am putea vorbi ore în şir despre burgerii pentru vegani, pe care-i luăm la pachet, însă acum e vorba despre altceva. Acum se oferă reducere de 25% la produsele cosmetice de îngrijire Weleda, 30% la superfood-uri Biorganic şi 20% – la bioprodusele Mogli pentru copii. În perioada promoţiei se oferă reducere de 15% la toate poziţiile din meniu.

Când: de la 23 până la 25 noiembrie
Unde: str. Eminescu, 39А
Facebook

LiMon

Dacă planifici o vacanţă activă de iarnă, nu rata perioada reducerilor la echipament şi îmbrăcămintea pentru călătorii şi tipurile extreme de sport. Pentru cea mai mare parte a sortimentului se oferă reducere de 30%. Dacă vei veni mai devreme, ai putea să găseşti unele poziţii mai ieftine cu 80%. Ar fi bine să te învoieşti mai devreme de la serviciu.

Când: 23 noiembrie
Unde: bd.Ştefan cel Mare, 148 G
Facebook

X-style

Vei putea să-ţi achiziţionezi echipament sport şi la „X-Style”. Aici reducerile vor varia de la 10 la 70%.

Când: 23 noiembrie
Unde: bd. Grigore Vieru, 27
Facebook

Xiaomi Store Moldova

La „Xiaomi Store Moldova” vei găsi o gamă variată de produse inteligente: smart watch, brăţări fitness inteligente, chipiuri smart şi chiar adidaşi inteligenţi. Reduceri de până la 50%. Un paradis pentru iubitorii de gadgeturi sofisticate.

Când: de la 23 până la 26 noiembrie
Unde: www.xiaomistore.md
Facebook

Eat&Fit

„Eat and Fit” este un serviciu de livrare a alimentelor sănătoase. Nutriţionistul calculează valoarea energetică şi biologică a raţiei alimentare necesare anume ţie, bucătarul va prepara bucatele, iar curierul le va livra. Îţi rămâne doar să iei masa la timp. Se oferă cinci tipuri de alimentaţie: universal, ovo-lactic, vegan, sport şi pentru mamele care alăptează. De Black Friday vei avea posibilitatea de a-ţi cumpăra bucate pentru 5 zile cu reducere de 20%.

Când: de la 23 până la 26 decembrie
Unde: www.eat-and-fit.md
Facebook

Delimano

Delimano este un brand de veselă de bucătărie de calitate înaltă, fabricată din materiale naturale pentru prepararea bucatelor sănătoase. De Black Friday preţurile s-au topit cu 23% la toată gama de produse. Pentru extractorul Nutribullet – blender cu putere înaltă, care mărunţeşte şi seminţele şi tulpiniţele, se oferă reducere de 43%. Alt model экстрактора – 40%.
de extractor se vinde cu reducere de 40%. Iar pentru adidaşii destinaţi pentru mers şi sport, cu aerisire, Air Vent Walkmaxx, vei avea de plătit cu 62% mai puţin! Aparatul multifuncţional casnic 8 în 1 AB Trainer V2 Gymbit se oferă cu reducere de 44%.

Da, sunt reduceri destul de avantajoase!

(950)

comments powered by HyperComments
Redacţia OMactiv

Alte articole la aceiaşi temă