Încă 5 adidaşi must have pentru sezonul cald - Om Activ

Încă 5 adidaşi must have pentru sezonul cald

1684 / 24.04.2018
Vremea s-a încălzit, iar acesta este un bun prilej pentru a înnoi garderoba şi a cumpăra încă o pereche de adidaşi îndrăgiţi. O pereche în plus nu strică niciodată.

#1 Noii ADIDAS Deerupt ultramoderni

Un model econom, dar super tare. Sunt fabricaţi din stofă subţire, însă rezistentă, având talpa ultra-uşoară. Se potrivesc atât pentru plimbările aer liber, cât şi pentru antrenamentele zilnice intensive.

Este un model actualizat – de astă dată adidaşii sunt acoperiţi complet cu o plasă de nailon, fapt care le redă un aspect futuristic.

Combină această pereche uşoară şi plăcută cu îmbrăcăminte pe măsură. Actualmente sunt în vogă pantalonii scurţi, dar largi din stofe naturale şi un trenci uşor de vară.

#2 Nike Nike Nike!

Modelele acestui brand sunt prezente în orice trecere în revistă.

Dacă precedentul candidat nu te-a impresionat, atunci Nike Vapormax Acronym cu siguranţă îţi va fi pe plac.

Model actualizat – talpă aeriană, care va face mersul o adevărată plăcere şi un nou design al firelor ultra-rezistente.

Ca să fie totul ireproşabil, designerii au completat modelul cu un accent de culoare – elasticul, care a înlocuit şireturile.

Fac o combinaţie perfectă cu costumele albe sau în nuanţe de gri deschis. Completează totul cu un rucsac sau fannypack (borsetă) şi un chipiu de culoarea albastru electric şi eşti gata să-ţi etalezi ţinuta street style. Ia aminte că este suficient accentul de neon de pe adidaşi.

#3 The North Face

The North Face, brandul street style, a propus adidaşii-ciorap, care câştigă popularitate. Ei au venit cu un model stilat şi la un preţ accesibil – NSE Traction Knit Moc (denumirea putea fi mai scurtă).

Modelul are toate caracteristicile necesare: formă frumoasă, puntea de cauciuc şi calitate înaltă. Adidaşii sunt concepuţi pentru antrenamentele active şi plimbările în stil outfit în nuanţe de negru.

Cu aceşti ciorapi se potrivesc bine modelele cu croială asimetrică şi pantaloni drapaţi. Comină-i cu o cămaşă populară albă, neapărat de bumbac sau batist cu imprimeu monocromatic.

#4 Adidas Yeezy 500 blush

Nespus de frumoşi.

Noul model Yeezy este excelent atât din punctul de vedere al designului, cât şi al calităţii.

Pielea, pielea întoarsă şi plasa în combinaţie cu talpa stilată şi ergonomă îşi fac efectul. Noul model bucură ochiul şi prin culoare. Este perechea pe care o vei purta câteva sezoane la rând şi încă va arăta bine.

Cu aceşti adidaşi vei putea întregi atât o ţinută în stilul anilor ’80, poţi să mergi la tenis sau la o petrecere rave. Moi şi comozi – se potrivesc pentru orice gen de sport şi odihnă.

#5 Calvin Klein Carlos 10

Pentru amatorii clasicii moderne, casa de modă Calvin Klein a pregătit o pereche de adidaşi nestandard în stil Chunky.

Grotescul este trăsătura distinctivă a acestui model.

Este bun din toate aspectele.

În primul rând, designul. Klein combină pielea cu materiale diverse: silicon pentru puntea decorativă din spate, neopren pentru a face vârful mai moale şi chiar carbon pentru talpă.

În al doilea rând, durabilitatea.

Şi nu în ultimul rând, caracterul universal. Aceşti adidaşi pot fi combinaţi absolut cu orice, începând de la costumele colorate de in până la pantalonii scurţi sport cu bluze olimpice masive şi bentiţe elastice pe cap. O bună investiţie în garderobă pentru câteva sezoane.

Prima listă a pieselor must-have o găseşti aici.

(1684)

comments powered by HyperComments
Radion Cicic

expert în modă

Alte articole la aceiaşi temă