#omactiv: 10 cele mai omactive fotografii pe instagram ale lunii aprilie - Om Activ

#omactiv: 10 cele mai omactive fotografii pe instagram ale lunii aprilie

939

#omactiv: 10 cele mai omactive fotografii pe instagram ale lunii aprilie

Ekaterina Kuiat

jurnalist

Instagramul luni aprilie cu hashtagul #omactiv abundă în fotografii de la offline-ul nostru Omactiv Big Expert Day. Ştim că v-am inspirat nu doar la fotografii, ce demonstrează un mod sănătos de viaţă, dar şi la acţiuni sănătoase. Anume despre ele veţi afla în continuare.

Acum câteva săptămâni am avut-o în vizor pe Irina Pavlovscaia la o şedinţă foto pentru campania publicitară a apei OM, iar la 30 aprilie ea a devenit câştigătoarea duatlonului Chişinău 2017. Felicitări!

Văzând aceste coşuleţe, ne-a sărit inima din loc. De obicei, ele au multă cremă sau frişcă şi un aluat greoi. Însă ne-am liniştit după ce am citit reţeta prăjiturilor sănătoase.

Un nou început e mereu oportun. Orice moment este potrivit pentru sănătate şi efort fizic.

Aici am relatat de ce 2 litri nu este norma zilnică absolut pentru toţi. 
Despre obişnuinţă, este absolut corect spus. Important este de a creşte treptat cantitatea de apă consumată, ci nu să te impui să bei litri întregi de apă din prima zi.

Yoga calmează, înaripează şi trezeşte admiraţia. Dacă eşti în căutarea de astfel de emoţii, le vei găsi pe contul ei de instagram.

Expertul rubricii No Stress, Maşa Vâhori. Ne-am obişnuit deja cu deplasările ei frecvente la seminare şi conferinţe, precum şi cu faptul că scrie articolele pentru noi aflându-se la mii de kilometri de noi, dar filmările… De dragul lor, Maşa e gata să zboare din orice colţ al lumii.

Aşa arată consolarea, atunci când ai ratat offline-ul OMactiv Big Expert Day. Urmăreşte noutăţile noastre pe facebook, înregistrează-te şi nu rata evenimentele folositoare.

Admirăm răbdarea şi inspiraţia, cu care s-a înarmat cel care a gătit atât de gustos, sănătos şi frumos. Ştim cât e de complicat, dar totodată, câtă satisfacţie aduce acest proces. Dacă ai şi tu idei de deserturi sănătoase, scrie-le în comentarii şi noi vom alcătui încă o listă de reţete. Aproximativ ca cea de aici.

Până la campionatul de bodybuilding am filmat un video despre pregătirea cu favoriţii, am fost prezenţi la seminarul legendarului sportiv Gunter Schlierkamp, am scris un articol împreună cu Dmitri Iaşanikin, triplu campion mondial la fitness şi toate acestea pentru că dorim să vedem, care este diferenţa între modul sănătos de viaţă şi sportul de performanţă. Sperăm că ne-a reuşit.

Sunt absolut de acord. N-am uitat de primii paşi nesiguri spre bara fixă şi antrenamentele în sală cu halterele de culoare roz. Dar odată cu practica vin abilităţile şi înţelegi mai bine ce gen de activitate se potriveşte anume pentru organismul tău. N-are importanţă ce practici, înotul, tenisul sau artele marţiale, în primul rând, aceasta trebuie să fie alegerea corpului şi a sufletului.

(939)

comments powered by HyperComments
Ekaterina Kuiat

jurnalist

Alte articole la aceiaşi temă