#omactiv: 10 cele mai omactiv fotografii de pe instagram ale lunii februarie - Om Activ

#omactiv: 10 cele mai omactiv fotografii de pe instagram ale lunii februarie

961 / 28.02.2017
Fără exagerare, ştim fiecare fotografie cu hashtagul #omactiv. Suntem cu ochii pe succesele voastre. Ne bucură entuziasmul, ne impresionează că nici iarna nu renunţaţi la alergări, găsiţi în supermarketuri produse sănătoase şi pregătiţi din ele capodopere culinare. Aceasta ne inspiră cel mai mult.

wakooos_food

Este bine ştiut că, în timpul zilelor posomorâte, care nu se grăbesc să plece, sunt două metode de a-ţi readuce buna dispoziţie: hainele viu colorate şi o salată suculentă. Ambele metode funcţionează.

Noua noastră abonată îşi începe ziua cu TRX. Se pare că ea are un plan bine definit, pe care trebuie să-l realizeze până la vară. Ţinem pumnii pentru ea.

Valeriu în această iarnă ne-a uimit şi inspirat cu fotografii foarte călduroase din expediţiile sale pe un ger de 15 grade, pe un om activ nici troienele nu-l ţin în casă.

Am văzut această fotografie, când rulam cronica la antrenament între două seturi, după care vedeam ca în ceaţă. Bucătărie, produse şi iată-ne că deja gătim cina în wok.

Într-un anumit moment am avut impresia că toţi din Chişinău au plecat în vacanţă la munte ca să respire aer curat şi să ne pună nervii la grea încercare cu fotografiile lor.

Granola de casă şi fulgi de ovăz, care aduc aminte de soare. Două componente, care asigură o dimineaţă perfectă pentru abonatul nostru activ de pe instagram.

Credeţi că bara fixă scârţia singuratică pe timpul geros şi înzăpezit? Cum să nu, poate că asta e valabil pentru altele, dar nu şi pentru cele instalate pe terenurile OMActiv. Seria de fotografii a acestui abonat dovedeşte elocvent acest fapt.

La desert (unul benefic!) v-am lăsat fotografiile creative, dar care au şi ele tangenţă cu modul sănătos de viaţă.

Dacă totuşi ai fotografiat adidaşi la modă (despre ei am scris aici şi aici, vânzările la sigur ar fi crescut şi mai mult.

În final, cred că te vei regăsi şi tu aici într-o oarecare măsură.

nataliemakrii_illustrations

Fratele mai mare OMactiv e cu ochii pe tine. Adică, pe cei care îşi etichetează postările cu hashtagul #omactiv. Încearcă şi tu.

(961)

comments powered by HyperComments
Ekaterina Kuiat

jurnalist

Alte articole la aceiaşi temă