Paltoane, trenciuri și pardesie: 7 branduri autohtone de îmbrăcăminte extraordinară de exterior - Om Activ

Paltoane, trenciuri și pardesie: 7 branduri autohtone de îmbrăcăminte extraordinară de exterior

4541 / 02.10.2020
Octombrie ne aduce vreme răcoroasă și e timpul să ne îmbrăcăm mai călduros. În această perioadă sunt tocmai potrivite trenciurile și pardesiele, precum și scurtele-cămașă și paltonașele comode. Pe toate acestea le veți găsi la 7 branduri, care confecționează îmbrăcăminte de exterior în Moldova.

Vistline

www.facebook.com/vistlinepalton


La ora actuală, Vistline, probabil, este cel mai cunoscut brand de vestimentație de exterior din republică. Brandul este specializat nu doar pe paltoane. Aici veți găsi trenciuri și chiar cămașă din stofă de lână pentru paltoane. De asemenea, colecția de bază include rochii, costume și multe alte articole vestimentare.

Vistline înseamnă croială modernă, țesături italiene și modele la modă. Există și o colecție de mărimi mari.

Dacă nu ai un palton universal preferat, îți recomandăm să vezi modelele clasice cu croială dreaptă sau oversize de nuanțe bej. Fashionistelor le recomandăm modelele cu imprimeu „picior de gâscă” și paltonul bordo.

Preţ: De la 2200 de lei

Ramuri

www.facebook.com/ramuriclothes

Ramuri este un brand pentru iubitorii de croială minimalistă, nuanțe naturale și colorit etnic. Paltonul marca Ramuri are decor cu elemente de broderie inspirată din costumul popular românesc. Sunt folosite stofe naturale din Italia și Belarus: in, bumbac și lână.

Acum paltonul Ramuri poate fi procurat doar la comandă. Pe de o parte, va trebui să aștepți puțin. Dar pe de altă parte, paltonul va fi cusut după mărimile tale și îți va veni ca turnat. Plus la toate acesta poate fi modificat conform preferințelor tale – paltonul poate fi făcut mai scurt sau mai lung, ai posibilitatea de a alege stofa și altele.

Prețul la solicitare

Julia Allert

www.facebook.com/JuliaAllertBrand

Brandul Julia Allert există din anul 2012 și ne bucură cu noi colecții și colaborări, dar și prin grija pentru ecologie. Compania nu are supraproducție, iar toate țesăturile sunt utilizate în proporție de 100%.

Colecția de toamnă include paltoane, pardesie, sacouri ca îmbrăcăminte de exterior, precum și scurte și cape-uri (pelerine cu croială liberă fără mâneci).

Toate stofele sunt naturale de la producători europeni. Îmbrăcămintea de exterior este confecționată preponderent din lână și lână cu viscoză. Totodată, brandul are o colecție din piele ecologică. Favoritul nostru este un trenci din piele ecologică de culoarea cărămizii – în vogă la ora actuală.

Prețul la solicitare

Shram

www.instagram.com

Shram este o afacere de familie, fondată în anul 1992 și specializată pe confecționarea îmbrăcămintei de exterior. Țesăturile (lână de alpaca și cașmir) sunt importate din Turcia și Italia.

Baza colecţiei o constituie paltoanele cu croială modernă. De asemenea, la Shram veți găsi pardesie, bombere, sacouri, costume și îmbrăcăminte de bază.

Prețurile pentru paltoane: de la 1800 până la 3000 de lei

Misha

www.instagram.com/mishaoutwear


Brandul Misha este inclus adesea în topurile Omactiv. Ne place pentru croiala liberă și modelele unisex.

Pentru toamna 2020 Misha a pregătit un trenci oversize din bumbac dens în trei culori: maro deschis, galben și roz pudră. Îl poți procura acum și îl vei purta și la primăvară.

Când am scris articolul de față, au rămas doar câteva trenciuri. Sperăm că vei reuși să-ți cumperi unul și pentru tine.

Prețul pentru trenci: 2500 de lei

Lilia Ceaicovschi

www.facebook.com/ceaicovschililia


Lilia Ceaicovschi este un brand moldovenesc, care confecționează trenciuri voluminoase pentru bărbați și femei. Materiale – bumbac dens natural cu adaos de viscoză.

Gama de culori este îmbucurătoare – aici vei găsi atât nuanțe pastelate, cât și culori aprinse, care sunt în vogă. Ne place kaki, albastru profund și verde intens.

Preţ: De la 2590 de lei

Kisomo

www.instagram.com/kisomo.me


Kisomo este un brand tânăr, care abia face primii pași pe piață. Filosofia mărcii comerciale este bazată pe utilizarea țesăturilor din stocuri. Astfel, ei nu provoacă producerea de noi țesături, salvând astfel natura de poluare.

Kisomo fabrică îmbrăcăminte de exterior după propriul design. Colecția include: o varietate mare de trenciuri, scurte din piele ecologică, paltoane și blănuri scurte. Vom fi cu ochii pe site-ul lor și vom urmări noile apariții.

Preț: de la 200 de euro

(4541)

comments powered by HyperComments
Maria Mirnaya

jurnalist

Alte articole la aceiaşi temă