To do list la Cheat Meal Fest 2018 - Om Activ

To do list la Cheat Meal Fest 2018

609 / 18.09.2018
În acest an programul este mult mai amplu, decât în 2017 – am adăugat zona de master-clase, zona pentru copii, barul de vinuri şi vom amenaja mai multe locuri, unde vă veţi putea relaxa, savurând un pahar de vin. Startul festivalului se va da la ora 12:00 şi se va încheia la 23:00, timp suficient ca să le reuşeşti pe toate. Noi am alcătuit şi un plan cu ceea ce ai de făcut.

  • 1Să iei un welcome-snack gratuit la barul OMactiv

Să iei o gustare la intrare. În primul rând, vei pregăti stomacul pentru cheatmeal. În al doilea rând, dacă nu vei avea o foame de lup, atunci vei avea suficientă răbdare ca să faci înconjurul tuturor standurilor şi să-ţi alegi bucatele preferate.

  • 2Să-ţi alegi bucatele preferate

Am avut grijă ca meniul să fie cât mai divers. Vei găsi multe de toate, de la burgeri şi paste, până la salate, bucate vegane şi gustări uşoare. Totodată, acum vom avea şi supe-cremă – toamna adesea îţi doreşti ceva uşor şi călduţ. La noi vei putea lua prânzul, cina şi o gustare între mesele de bază.

  • 3Să guşti falafelul pregătit de food-bloggerul OMactiv Iana Canonic

Iana este ca o zână, care prepară sănătos orice bucate. Pentru site-ul nostru ne-a sugerat reţete sănătoase de salată rusească, cheesecake, clătite şi multe alte delicii. La festival Iana va găti falafel sănătos – copt, nu făcut la friteuză. Neapărat lasă loc şi pentru el.

  • 4Să asişti cel puţin la un master-class

Iată de ce am adăugat zona master-claselor. Vom găti mai puţin şi vom crea mai mult. Toate master-clasele sunt gratuite şi fără înscriere preliminară – înregistrarea va fi accesibilă doar în timpul festivalului. Vei găsi graficul master-claselor aici.

  • 5Să bei un smoothie

Smoothie este mai folositor decât sucurile fresh datorită conţinului înalt de fibre. În plus, smoothie poate fi îmbogăţit cu ingrediente benefice – spanac, seminţe, nuci etc. Când am alcătuit meniul festivalului, am avut grijă ca să ai unde lua o masă completă, dar şi de gustări nu am uitat. Smoothie este cea mai reuşită gustare. Le vei găsi la smoothie-bar. Tot acolo se vor vinde sandwichuri cu carne de curcan, nu-l trece cu vederea.

  • 6Să te simţi copil.

La ediţia curentă am organizat o zonă pentru copii. Graficul master-claselor pentru copii îl găseşti aici. Chiar dacă vei veni fără micuţi, nu ignora această zonă – majoritatea ocupaţiilor vor capta şi atenţia adulţilor.

  • 7Să publici pe instagram fotografii cu hashtagul #omactiv

La festival multe elemente îţi vor încânta privirile – decor, bucate aranjate frumos, colţişoare ale naturii. Fotografiile făcute pe fundalul Academiei de Muzică şi Artă sunt extraordinare – am verificat de zeci de ori în timpul pregătirilor pentru festival. Dacă nu eşti încrezut în aptitudinile tale, atunci la 13:00 vino la master-clase-ul de food-stilistică – acolo cu siguranţă vei face o fotografie, care va aduna numeroase like-uri.

  • 8Să asişti cel puţin la o lecţie.

Să nu crezi că în lectorium te vei plictisi – de exemplu, de la 18:00 până la 19:00 se va desfăşura lecţia „Unde o găseşti pe Isabela sau secretele căutării unui vin bun în magazine”. Celelalte lecţii sunt la fel de interesante şi practice. Apropo, la majoritatea lecţiilor vor avea loc şi degustări, iată de ce nimeni nu va rămâne flămând la festival. Graficul lecţiilor îl vei găsi aici.

  • 9Să cauţi pe shazam piesa care ţi-a plăcut.

La festival veţi avea parte de muzică bună. În cursul serii va evolua Isaac Nightingale, vestit interpret şi compozitor rus, rezidentul clubului legendar Cafe del Mar. Va încheia festivalul Diana Napirelli, moderator la Radio „Record” şi DJ din Piter.

  • 10Să bei un pahar de vin sec pentru bună dispoziţie.

Nu vom insista la acest capitol pentru că ştim totul despre daunele alcoolului. Doar îţi aducem aminte că la festival vor fi o sumedenie de băuturi inofensive – vin sec şi cocktailuri pe bază de ingrediente naturale.

(609)

comments powered by HyperComments
Redacţia OMactiv

Alte articole la aceiaşi temă