Un look sănătos: cu ce poţi asorta adidaşii? - Om Activ

Un look sănătos: cu ce poţi asorta adidaşii?

1226 / 13.11.2015

Au trecut timpurile când adidaşii se asociau exclusiv cu sportul. Chiar şi în satele îndepărtate din nordul Moldovei, pantofii sport demult sunt purtaţi şi la cinematograf, şi la club, şi la nunta prietenului. Este greu de spus dacă aceasta este o modă venită de peste hotare sau este meritul nostru, dar fiţi de acord, e o prostie să ai grijă de confort în timpul antrenamentului de alergare, iar în oficiu să „cerşeşti” de la colegi un plasture. Cred că este un lifehack autohton – or nu poate fiecare it-girl din Chişinău să ştie că Woody Allen demult poartă adidaşi şi la teatru, şi la balet!

Lena Sle, fashion expert în cadrul proiectului OMactiv, relatează că în anii 1990 multe companii mondiale de încălţăminte au început să producă adidaşi. Apoi casele de modă de frunte – Chanel, Dior, Louis Vuitton şi altele, s-au adaptat rapid acestui trend, propus de adepţii street style şi au început să creeze activ pantofi sport haute couture. Din acel moment, iubitorilor de modă li s-a propus să îmbine mai îndrăzneţ încălţămintea sportivă cu rochii, fuste şi paltoane. Astfel, adidaşii au devenit un adevărat fetiş.

Lena Sle: „Astăzi adidaşii nu mai sunt un simplu element al look-ului, ci mai curând sunt accentul principal al imaginii. Important e că în acest segment practic nu există tabuuri, iar noi vă recomandăm să profitaţi de acest fapt”.

(1)

set1

(2)

set2

(3)

set3

(4)

set4

(5)

set5

(6)

set6

(1226)

comments powered by HyperComments
Lena Sle

fashion-cronicar

Alte articole la aceiaşi temă