OMS a inclus mezelurile în lista produselor cancerigene

187

OMS a inclus mezelurile în lista produselor cancerigene

The Admin

Întotdeauna am ştiut că mezelurile sunt dăunătoare. Organizaţia Mondială a Sănătăţii ne-a scutit de necesitatea de a repeta acest adevăr iar şi iar, şi a introdus cârnaţii în categoria cancerigenelor.

Desigur metastazele nu vor porni de la o felie de salam. V-am citit gândurile, nu-i aşa?

OMS afirmă că 50 g de carne prelucrată pe zi sporesc riscul de dezvoltare a cancerului intestinului gros cu 18%!

Două felii de bacon cântăresc puţin mai mult. V-aţi întrebat vreodată cât salam conţine o pizza Pepperoni? Număraţi.

Iubitorii de friptură pot răsufla cu uşurare: carnea nu provoacă cancer. Maladia se dezvoltă în cazul consumării produselor afumate, conservate cu adăugarea sării şi conservanţilor. Carnea sărată, pastrama, sosurile şi conservele din carne – în genere, tot ce are un gust suspicios de plăcut, provoacă boli cancerigene.

Sfatul nostru: coaceţi carnea cu condimente în cuptor, răciţi-o, tăiaţi-o felii subţiri şi nu vă otrăviţi organismul cu salamuri. Cât despre crenvurşti, în genere uitaţi despre existenţa lor!

Sursa

(187)

The Admin

Alte articole la aceiaşi temă