3 evenimente de yoga cu Andrei Șușvaliuc, care vor avea loc în acest weekend - Om Activ

3 evenimente de yoga cu Andrei Șușvaliuc, care vor avea loc în acest weekend

416 / 09.12.2020
Andrei Șușvaliuc este fondatorul Federației de yoga Shakti-chalana din Moldova, membru al Asociației de yoga Antara și expert pentru site-ul nostru. În weekendul apropiat va participa la trei evenimente. Alătură-te și tu.

Eveniment de caritate la Jiva Yoga Center

Jiva Yoga Center este fostul Yoga Center, care acum are un sediu nou. Instructorii de yoga de aici sunt din cadrul asociației Antara. În zilele de sâmbătă, unul din antrenamente se desfăşoară în schimbul unei donații, adică veți putea plăti pentru el cât vă dorește inima. Antrenamentul caritabil este desfășurat de Andrei Șușvaliuc. Se recomandă de a veni cu propriul covoraș de yoga.

Unde: str. A.Corobceanu, 12
Când: 12 decembrie, 13:00
Preț: pentru donație

Evenimentul pe Facebook

Meditație de sunet cu boluri cântătoare de la Recreation Hub

Meditația cu sunet este foarte puternică și profundă, în timpul căreia se pot prelucra emoțiile care sunt ascunse de-a lungul vieții (tabuuri personale, sentimente camuflate, emoții netrăite și altele). Astfel cât de puțin te vei izbăvi de ceea ce oprește fluxul de putere și creativitate în tine. Există numeroase efecte: aport de putere și sexualitate până la dorința de a crea. Va cânta la boluri Andrei Șușvaliuc.

Unde: str. Milescu Spătaru, 8/4
Când: 12 decembrie, 16:00
Preț: 250 de lei

Evenimentul pe Facebook

Yoga Nidra la PilatesM Studio

Yoga-Nidra este o relaxare completă conștientă despre care Andrei a scris un articol aparte. O oră de asemenea practică echivalează cu 4 ore de somn complet, se recomandă persoanelor epuizate fizic și moral, adică tuturor la sfârșitul anului 2020. Ne va scufunda în somnul conștient Andrei Șușvaliuk.

Unde: str. Serghei Lazo, 34
Când: 13 decembrie, 12:00
Preț: 300 de lei

Evenimentul pe Facebook

(416)

comments powered by HyperComments
Redacţia OMactiv

Alte articole la aceiaşi temă