Beauty în carantină: 7 lifehackuri, care îţi vor salva părul - Om Activ

Beauty în carantină: 7 lifehackuri, care îţi vor salva părul

5075

Beauty în carantină: 7 lifehackuri, care îţi vor salva părul

Alexandra Veazimina

frizer

Aşteptaţi, acesta este sfatul pentru deţinătorii tuturor tipurilor de păr. Carantina nu va dura la nesfârşit, în timp ce corectarea unei tunsori nereuşite sau a vopsirii eşuate ar putea să fie imposibilă sau să te coste scump.

Venim cu o serie de sfaturi care te vor ajuta să-ţi menţii podoaba capilară în ordine.

Vopsire


  • 1 Foloseşte serviciul „culoare la pachet”.

Unele saloane prestează serviciul „culoare la pachet”, adică vând amestecul finit, care trebuie să fie aplicat corect pe rădăcinile părului, menţinut timpul necesar, după care se spală şi te poţi bucura de rezultat. Cuvântul-cheie este „corect”.

  • 2 Nu cumpăra vopsea cu o nuanţă asemănătoare din mass-market.

Dacă meşterul tău nu practică serviciul „culoare la pachet”, atunci nu experimenta şi nu cumpăra o vopsea cu nuanţă asemănătoare din mass-market. Nu se va întâmpla un miracol, iar corecţia te va costa scump. Cea mai bună soluţie este să te înarmezi cu răbdare şi să aştepţi când te vei putea înscrie la stilistul tău.

  • 3 Blondele pot folosi masca mov şi să poarte părul în coc sau coadă.

Masca mov pentru revigorarea culorii şi înlăturarea nuanţei galbene este potrivită pentru blonde şi se găseşte în vânzare în mass-market. Iar părul strâns în coc sau coadă va camufla rădăcinile. Dacă ai părul scurt, ridică bretonul.

  • 4 Brunetele pot folosi un spray pentru părul cărunt.

La brunete situaţia nu este atât de critică. Pentru a camufla părul cărunt, foloseşte un spray special, care se găseşte în orice market. În cel mai rău caz, aplică fard mat pentru pleoape.

  • 5 Pentru părul arămiu foloseşte o mască colorată de tonifiere.

Culorile arămii pot fi revigorate cu o mască colorată de tonifiere. Aceasta se aplică la fel ca vopseaua, se repartizează uniform pe toată lungimea părului de la rădăcini până la vârfuri.

Tunsori


  • 6 Nu tunde bretonul şi vârfurile.

Carantina se va încheia, iar bretonul caraghios va rămâne. Încearcă o nouă aranjare: aranjată lateral, pe o parte, prinsă în sus, te poate ajuta şi un cerc pentru păr. Nu atinge nici vârfurile, doar la prima vedere se pare că aceasta este o procedură simplă.

  • 7 În orice situaţie confuză, foloseşte cercul de păr.

Mai rea e situaţia bărbaţilor, care s-au obişnuit să-şi tundă părul mai des. Ai răbdare şi nu încerca să o faci de sine stătător, cel mai probabil vei rămâne dezamăgit. Ştim că este dificil, dar este mai bine să aştepţi şi încearcă totuşi cercul.

(5075)

comments powered by HyperComments
Alexandra Veazimina

frizer

Alte articole la aceiaşi temă