4 zone de camping din Moldova pentru o odihnă pe cinste - Om Activ

4 zone de camping din Moldova pentru o odihnă pe cinste

943 /07/10/2023
Campingul este o modalitate excelentă de a petrece o vacanță sau un weekend cu familia sau prietenii, profitând de toate beneficiile naturii.

În plus, odihna în natură cu cortul vă permit să explorați Moldova. Puteți alege să mergeți pe o plajă pitorească lângă un lac sau un râu, să urcați pe un deal sau să alegeți o pădure liniștită – totul depinde de preferințele dumneavoastră.

Indiferent de zona pe care o alegeți, campingul este o modalitate excelentă de a vă îndepărta de agitația orașului și de a vă bucura de natură, liniște și de cerul înstelat.

Noi am ales patru locații testate care nu vă vor dezamăgi.

Pe Toloacă 

În satul Milești din raionul Nisporeni, în apropierea celui mai înalt punct al Moldovei, dealul Bălănești, la o distanță de 94 km de Chișinău și 25 km de Nisporeni, se află campingul „Pe Toloacă”.

Acesta include 5 corturi care beneficiază de condiții hoteliere (glamping), amplasate pe platforme de lemn, dotate cu tot mobilierul necesar, instalații sanitare moderne, o bucătărie comună, o terasă cu mese și un loc pentru grătar.

În plus, campingul oferă spații pentru cei care doresc să stea în propriul cort. Totodată, oaspeții pot avea parte și de o cadă cu apă caldă.

Persoanele care vin aici au posibilitatea să admire răsăritul și apusul soarelui, având o vedere minunată spre Codrii Moldovei.

Pentru familiile cu copii, campingul oferă diverse activități în aer liber: loc de joacă, plimbări cu bicicleta, înălțarea zmeului sau culesul fructelor din grădină.

Equestrian Glamping

Equestrian Glamping este situat la 13 km de Chișinău, în raionul Ialoveni, în imediata vecinătate a satului Bardar.

Pe teritoriu se află patru corturi – fiecare poate găzdui câte două persoane, și un bubble pentru două persoane.

Campingul dispune de veselă, frigidere, aragaz, apă potabilă și grupuri sanitare.

Pentru o vacanță completă, aici găsiți și o zonă barbecue care include grătare, lemne, cărbuni și plase.

Campingul oferă distracții pentru toate gusturile. Are o zonă de relaxare cu bănci, hamace și un foc de tabără, precum și o zonă de recreere activă cu un teren de volei, badminton și jocuri de societate. În plus, oaspeții pot trage cu arcul la țintă sau vizita grădina zoologică.

Mai multe detalii despre toate serviciile campingului găsiți aici.

La Tudora

Pensiunea „La Tudora” este situată chiar pe malul râului Nistru, în satul Tudora din raionul Ștefan Vodă. Aici găsiți case pentru oaspeți cu toate facilitățile, precum și un camping cu copertine și șezlonguri.

Acest loc este potrivit în special pentru cei care iubesc pescuitul, natura și excursiile cu barca. În plus, aici vă puteți delecta cu supă de pește proaspăt, mămăligă și plăcinte.

Mai multe informații pot fi găsite aici.

Camping Bacota

Campingul Bacota este situat în raionul Criuleni, în imediata apropiere a obiectivelor turistice din Moldova. Aici puteți vedea plante și animale rare, cum ar fi șopârle cu cap albastru, bursuci, râși de grădină, vulpi, prepelițe, vulturi, etc. De asemenea, vă puteți relaxa într-un balansoar și puteți admira cerul nocturn plin de stele.

Este locul perfect pentru cei cărora le plac vacanțele liniștite, în care se pot bucura de liniștea de lângă foc și de cerul înstelat.

Terenul are o suprafață de aproximativ 2,5 hectare și este deschis pentru corturi și rulote. Dispune de electricitate, apă, Wi-Fi gratuit, o toaletă și dușuri de vară.

Aflați mai multe detalii aici.

(943)

Redacţia OMactiv

Alte articole la aceiaşi temă